Caran šta ima od opreme?Jel motor 3 ili 4 cilindra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze nije to lose, znam licno coveka sa 15 ha u skoro 100 parcelaradim 35 jutara u 11 parcela, sve su to neke male parcele najveca je 7 jutara, za te male parcele mi ne trebaju neke velike prikljucne masine
теби је трећи трактор потпуно непотребна инвестиција то један све уради боље уложи те паре у неке криптовалутеradim 35 jutara u 11 parcela, sve su to neke male parcele najveca je 7 jutara, za te male parcele mi ne trebaju neke velike prikljucne masine
Potpuno si u pravu, radim i drugi posao koji mi oduzima dosta vremena, posle radnog vremena zurim na njivu i najveca muka mi je otkacinjanje i kacenje masina posto sam sve radim, i oranje mi je najveca muka jer orem u slobodno vreme a puno vremena gubim kada prelazim sa parcele na parcelu (inace rus je i mama i tata za oranje). Inace URSUS je 74. godiste malo mladji od mene, sluzi ali vreme je za podmladak.Moguce da clan calvados radi dva posla, pa mu i treba vise traktora, ili da nije cisto ratarstvo. Moze to jedan od 50 ks, ali je onda muka oranje, nikad zavrsiti. A i kada imas jedan traktor stalno je prekačinjanje mašina, pogotovo u prolece i jesen.