Ipak ne bih radio nikakve transakcije.Ako se slože sve kockice ove godine u planu je kupovina novog traktora od 80-90 ks.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Sloveniji da kad sam bio.Jesi siguran da ovaj T4 75 košta isto kao Arma te klase?
Sve što može Lovol može i Arma s tim da je teža 1000 kg, jači motor, jača hidraulika, hidr. toplink, automatska kuka, veći rezervoar, mala razlika u ceni a prednost Lovola samo reverzer i što je nizak pa može da uđe u niske prostorije. Razumem kolegu Mušovca da mu treba samo traktor za lake radove ali se to po meni brzo promeni, treba imati jedan mali traktor u gazdinstvu ali mislim da je ovaj preskup za to šta daje.Što se dostupnosti delova i servisa, mislim da je samo MTZ u prednosti nad Armom.Mislim da je kvalitet na strani arme. A verovatno i ozbiljnost uvoznika arme. Mislim da je agrotech jedan od najboljih tj najozbiljnijih uvoznika nove mehanizacije.
E sad potrebe manjeg lovola od veće arme su nešto sasvim objektivne, i tu nema neke dileme. Potpuno razumem mušovca.
КАд му видим хаубу,предње фелге,и потезнице није ми добро.За те паре то је превише вињаво и никакво.Jel ozbiljno poredite ovo sa Armom 854?