mirosti
Član
Zašto skidaš poklopac/nosač planetara?
Nešto radiš na reduktoru?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nešto radiš na reduktoru?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Necu prosuti ulje na zemlji ,ima cep za ispustanje,posle cu poklopac skinuti.Ja to nebih dirao, možda nije ekološki prihvatljivo, dolij ulje i teraj.
Tafe kao naslednik izgleda fura i dalje isti fazon.Arma 704 e koju ja imam je dokaz koliko nas Imt smatrao budalama , kad uporedim Imt 577 i ovu moju Armu koja je placena 21700 e pa sa te cene skinemo transport 1000 km, pa carinu , pa zaradu firme koja prodaje , pa sve ono sto 577 nema a to je : klima , savremenija kabina maska i blatobrani od plastike , poboljsan motor ( elektro ac pumpa ) menjac savremen bolji i veci izbor brzina , euro kacenje pa hidro topling itd dodje da ova arma kosta ko ferguson a oni su nama 577 naplacivali 27000 eura ako se ne varam . Tako da sam shvatio da su nas nasi jebali u zdrav mozak . I ne samo traktori sve ostalo i semena hemija djubriva premiksi sve . Bili su zasticeni ko beli medvedi a nas su smatrali idiotima koji moraju da kupe krs jer izbora nemamo. Pisem ovo i pucam od besa ne mogu dalje..
Hoce kad se sitnice odrade kako treba ne kazem modifikuju na srpski nacin, naravno.Vidce se ocel bit i dugovjecna ko 577
Друже квалитет се мора платитиОдржавај ти ту Арму као неки што одржавају 577 и да траје 40 година па онда да се пореди.Зато за сада и убудуће 577 је мајка за ту пластику,и да устанеш кад споменеш први путArma 704 e koju ja imam je dokaz koliko nas Imt smatrao budalama , kad uporedim Imt 577 i ovu moju Armu koja je placena 21700 e pa sa te cene skinemo transport 1000 km, pa carinu , pa zaradu firme koja prodaje , pa sve ono sto 577 nema a to je : klima , savremenija kabina maska i blatobrani od plastike , poboljsan motor ( elektro ac pumpa ) menjac savremen bolji i veci izbor brzina , euro kacenje pa hidro topling itd dodje da ova arma kosta ko ferguson a oni su nama 577 naplacivali 27000 eura ako se ne varam . Tako da sam shvatio da su nas nasi jebali u zdrav mozak . I ne samo traktori sve ostalo i semena hemija djubriva premiksi sve . Bili su zasticeni ko beli medvedi a nas su smatrali idiotima koji moraju da kupe krs jer izbora nemamo. Pisem ovo i pucam od besa ne mogu dalje..