Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја то не би узео ни дрогиран,поготово да радим то што ви планирате.Под 1,дијелова ионако нема,а шта мислиш тек како је наћи за конретно тај модел.Nismo ni mislili na mehaničku nadogradnju već na hidrauličku. Hidropumpa napaja hidromotor, na traktoru već ventilator veliki i rezervoar od oko 100l ulja i ogromna dodatna pumpa, imam slike ali ne vidi se pločica sa podacima.
Ma to ja razmisljam naglas, mada ja bih proverio da li postoji mogucnost nadogradnje mehanickog prenosa za kardan...Nismo ni mislili na mehaničku nadogradnju već na hidrauličku. Hidropumpa napaja hidromotor, na traktoru već ventilator veliki i rezervoar od oko 100l ulja i ogromna dodatna pumpa, imam slike ali ne vidi se pločica sa podacima.
Pre da je kod tebe mehanickim kardan sa hidraulicnim kvacilom. Hidraulika tu samo sabija lamele, a prenosi je i dalje mehanicki.Ja posedujem masej koji ima prenos karadana preko pumpe, dosad nisam imao problem sa nikakva priklujcka koji pogoni karadan. Sa njim terao sam berac, freza 1,6 m, rotaciona kosacica, pumpa, krunjac, mlin. Berac radi oko 12 sati dnevno bez prekin i problema nisam imao. Radi se o MF 148 koji je 50 ks. E sad ako moj masej ima pumpu koja radi bez problema bi trebao i taj reno da ima pumpa koja ima puno jaci protok. Inace posedujem i Reno 85-14 cija pumpa ima protok od 41,5 l u minuti. Ovaj model sto si pomenuo bi trebao da ima pumpa sa vecim protokom posto je planiran da radi preko hidraulike.