Žeks
Član
Iznenadilo me da još uvijek prodaju ove stare modele. Mora da im je ostao odavno na stanju. Al naravno, cijena je nova
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolega kako si to napravio?imas sliku?otvore si smanjio na 1.3mm,fi?i meni na same rubin skacu krila opasno,ja planiram da kupim prigusni ventil ,kosta 4000din plus dupla nipla puta dva...ono pozadi na prikljucima ima neki ventil ali slabo reaguje,tj treba i gore i dole,na obs creva.Probali proletos i nista nije pomoglo dok nismo pravili reducire.
Znam kolegu koji isto drljacu kao moja od 6 m tera sa Ytom 120 i isti problem ima, ne moze da regulise od rucice, dok drugi sa Rusom od 13x istu drljacu kad otvori moze regulisati brzinu otvaranja od rucice. Koliko je gura toliki je protok dok ja na Zts nisam mogao.
Izgleda da i ako polako i fino pustam rucicu, ono otvara od jednom pun protok.
Dok nisam napravio te reducire, mislim na 1.3 mm pomislio sam da ce prevrnuti traktor ako si je zaustavio na pola otvaranja.
Sad ide idealno.
kolega kako si to napravio?imas sliku?otvore si smanjio na 1.3mm,fi?i meni na same rubin skacu krila opasno,ja planiram da kupim prigusni ventil ,kosta 4000din plus dupla nipla puta dva...ono pozadi na prikljucima ima neki ventil ali slabo reaguje,tj treba i gore i dole,na obs creva.
a nece biti mali otvor 1.5mm?jel mora dva dupla nipla na svaki?il moze po jedan?i ja cu ovako uraditiAko si mislio na ove prigusne ventile nisu nista cinile i dalje je protok ulja bio visok, osim da u slucaju kad nije sigurnosna bolcna metnuta da ne padne krilo, drugu funkciju nemaju.
Ovo je bilo resenje, dupli nipl sa rupom od 1,5 mm ( prvo sam pomislio da je 1.3 mm ali sin me ispravlja).
To su ta zardjala 2 kom s jedne i 2 kom s druge strane.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod nas u BiH ova Mahindra je 21000e s kabinom. To mi se čini mnogo.Cak i ona Mahindra je malo poskupa ipak 17500
Meni je delovalo da je loše mjenjsč uopšte.Da li to sa menjacom pravi problem zato sto je bez sinhrona mozda ili jednostavno los menjac