Evo ga i jedan prizetko !А мене од милоште сви зову Дракче,радим и надам се да ће једног дана бити све моје.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ga i jedan prizetko !А мене од милоште сви зову Дракче,радим и надам се да ће једног дана бити све моје.
Ма где си био пре 15 година кад сам се женио да ми даш овај савет,а сад ми стајеш на муку. Мене супруга са другог краја граде максимум 5 км до куће јој пешке за пола сата код њених,а и ташта код нас.Ne smem javno sve reći, al malo i ja da oftopikujem. Po mom ocu bitno je da ne može se kući vratiti peške za jedan dan. Tad i kada hoće da te naprasno napusti, ipak se odljuti. A kada je iz druge ulice, časkom ode kući kada se naljuti. I tašta ti svaku zapršku omiriše .
Moj otac je to govorio. A on se oženio iz susednog sela. A i tašta mu nije mnogo dolazila. A ja se oženio razdaljina oko 160 km .Ма где си био пре 15 година кад сам се женио да ми даш овај савет,а сад ми стајеш на муку. Мене супруга са другог краја граде максимум 5 км до куће јој пешке за пола сата код њених,а и ташта код нас.
Nemoj da Sandra procita ovu tvoju prepisku...Ма где си био пре 15 година кад сам се женио да ми даш овај савет,а сад ми стајеш на муку. Мене супруга са другог краја граде максимум 5 км до куће јој пешке за пола сата код њених,а и ташта код нас.
Naravno kako drukcije nego da je moja poslednja! "Da draga i razumem draga"!Šta, drale je čovek domaćin, njegova je poslednja .
A naucio sam i ja nesto, imam sifru za ovaj i jos jedan lovacki forum cvrc Milojko!Nemoj da Sandra procita ovu tvoju prepisku...