Nekad i sami napravimo problem pa treba pomoć, 2007 ili 2008 g. do kasno se vukla repa i krenem oranje sredinom januara po priličnoj hladnoći...Padne neki snežić, temperatura -5,-6 c ali nije bila smrzla zemlja, valjda zbog snega...Ustanem ujutru, upalim 820 , ostavim malo da radi, on ugrejao kabinu , milina. Napakujem ja sokova, kiselu, plazmu, stripova i reko, ne treba mi jakna, Rus greje kao lud i krenem da orem. Posle jedno sat vremena oranja otkači mi se leva poluga, gledano od nazad i to spadne onaj deo na traktoru, ne sa pluga...Krv ti **greška, to je bilo horor...Plug se ukrstio, ne mogu da otkačim nikako ni da zakačim a smrzao se skroz...Na sreću nisam ni alat poneo, kuckam sve prednjim klinom od Rusa, brat bratu 2 sata sam otkačivao plug. kad sam ga otkačio i namestio polugu, pao mi na levo do zemlje i ne mogu da podignem i zakačim...Onda sam išao po komšiju i sajlu i jaknu naravno, zakačili brzo, kaže on : Kone aj da vidim kako ide to oranje. Unutra 30 stepeni, posle 3 kruga on zadremao, kad se probudio kaže: Pa ovo baš lepo, uživaš na njivi...Hahahah