Slobodna diskusija o traktorima

Meni je svejedno sa cime ce kolega raditi u svom lesniku, svejedno post nisam pisao zbog njega nego se nadovezao na pricu...
A ja bi razmislio o 539 za lesnik, bio kabrio ili sa kabinom!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Imam 1ha lešnika žbunaš 3god star sadjen na 5,4 izmedju redova 3,7m u redu jesenas smo razrivali na 25cm sa clas arion tačno prodje a svi znate koliki je to traktor
Tanjiram sa 560, kosim sa 539 i rotacionom oba sa kabinom
Malo je bio problem provući balirku i sunce
Dok se raširi radiću sa fergulom kabrio a prskanje fergula sa kabinom
Dokazano da može da prodje!!!
Tomu Zdravkovića imam u dvorištu nadam se ne još dugo!!!!! Čist promašaj svašta ljudi nazivaju traktorom!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

А словеначки АГМ? Да л' би ваљ'о човеку за лешник? Је л' лупају по ушима са ценама?

539 sa kabinom je skroz ok za vocnjak bilo koji. Prskam maline, lesnike (1-15 godina), jabuke. Ko hoce bolju kabinu treba da je traktor u gabaritima 539.

Najgora stvar! A sigurno 80, ako ne i više posto dođe sa farmi. To je užas, valjda nitko ne čuva ništ. Sretan si ako dođe od nekoga tko je malo čuvao i da ima farmu sa asfaltom, pa ajde nekako, na tim su obično gume u banani, iako dođe i lijepih primjeraka.

Bojane jer koristiš neku HTZ opremu za prskanje?
One kabanice fantomke isl
Ono kao ronilačko odelo?

Dok je tata živ on će da prska kasnije radnik!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ima buraz 6800 koji je došao iz Danske sa neke farme.Gume su bile ćelave skroz a trulo i nagriženo sve redom.Poluge i stabilizatori zaribali kao da su zavareni.Sredili su oni njega polako kroz vreme ali su rodili mečku sa peskiranjem, farbanjem i ulaganjem.Zanimljivo je da je bio a i dan danas u odličnom mehaničkom stanju, da li je rađen ne zna se ali napravio je kod njih blizu 5.000 sati samo uz redovno održavanje.

Sve radim u poljoprivredi samo tata prska
Pripremim hemiju, vodu pumpu, traktore, samo on da vozi

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh