Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Момо, нисам скапир'о из овог твог излагања - колико комада трактора ти имаш вољу да купиш?Nisam , pogledacu i to . Zelja mi je da je tih, dobra klima i grijanje ,udoban, kuke na polugama a ne kugle , visok, mali radius okretanja , 4 izvoda , sto duza garancija , brz na sto manjim obrtajima , radijalne gume , sto vise brzina , hidro reverzer bi zelio al znam da ce tesko biti za tolko para , onda bar lak reverzer i meko kvacilo , dobro sjediste , obaranje volana , stepenice normalne jer sam vec lomio ruku zbog klizavih stepenica , .. Snaga , obrtni momenti, dijeljenje brzina ,turbo, itd stvari za teske poslove nemora nije bitno , i da da je do 30k evradi , da izadje bez pdv i sa posticajem oko 18k .
Јбт за ту олупину од трактора су за 5 година дигли цијену за 12500 км.Пре 5 година кад сам га гледао да купим коштао је 50 000 км а могао се за кеш добити за 48 000.Ал кад смо видели шта је ,кад кренеш од хаубе која је дебела 2 мм,као да су дјеца на техничком изливала,сав се увија,кабина клот,све клот,зајеби,и још ликови дигли за 12500 км цијену.то ко купи тачно није нормалан.Jel' to Momo sa deutz motorom?
Prije 3-4 godine, rodjak i surak poruce, odprilike u isto vrijeme, majora 80, jedan dobio dijagonalne, a drugi radijalne gume, za istu kintu.61000 je sa obicnim gumama a 62500 sa radijalnm . mnogo jeste
Kod nas ne znam ni da li ima A serija, mi volemi JX made in Turkey. A je Italijan ako se ne varam sa karakteristikama JX.O case-u ne razmisljas?neznam kakve su kod vas cijene
U hrv je ovak
Posto je proskima 100?