Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onaj na lanac motor IM 34??Da li neko zna gde bi se mogli naci delovi za stari Imt 65, tacnije trebao bi samo karter?
55 sa pdv, to znaci 46+pdv?New Holland T6050 dobijao sam na 55000 sa pdv. To su isti traktori.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ako imas neki br tel napisi u poruke. Hvala na pomoci.Onda pasuje od M_DM34 isti su karteri
Verovatno ima na otpadu u kraljevu ili koceljevi, u vajskoj kod Igora ima sigurno celih motora bio sam skoro, ali ne znam kad će on biti u srbiji
Cene idu oko 100_ 150e
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Imam ja karter od 560 ako odgovara na taj motor a 99.9% da odgovara. Za nekih 150 evra bih se vrlo rado rastao od njega.Da li neko zna gde bi se mogli naci delovi za stari Imt 65, tacnije trebao bi samo karter?
Imam ja karter od 560 ako odgovara na taj motor a 99.9% da odgovara. Za nekih 150 evra bih se vrlo rado rastao od njega.
Isti slicaj smo imali na fotonu 404 posle popravke hidraulika nije hteo da potera ulje kroz hidrauliku kao sto Lovac Luka rece bio je problem u filteru hidraulike, zamenjen filter i proradilo sve kako treba.Da li je moguce da hidraulicna pumpa povlaci vazduh preko semeringa pumpe. Imam problema na Jinma 454 poluge rade na preskok i slabo podize. Posle popravke hidro ventila nije hteo da povuce ulje dok nismo okrenuli traktor ka nizbrdici tako da ulje prirodnim padom lakse dodje do pumpe. Nakon toga smo ispustili vazduh odvrtanjem srafa na izlazu pumpe. Nakon toga je hidraulika radila normalno, medjutim sutradan opet ne dize poluge !??
Krene polako i opet na preskok podize. Odvrnem izlaz pumpe - vazduha za izvoz.
Jedino mi pada na pamet semering pumpe ili da kroz filter hidraulike povlaci vazduh. Nisam uspeo da nadjem nov filter pa sam stari skinuo i oprao. Nije bio preterano prljav. Ali filter je najniza tacka u sistemu i valjda bi curelo ulje kad je traktor ugasen ?
Pumpa je ovakve konstrukcije i pogoni se zupcanikom na razvodu motora:
Takodje cudno ulje u sistemu je bilo crno. Kucajuci ovo pada mi na pamet da nekako kroz pumpu povlaci ulje iz motora. Moje pitanje je da li je to moguce, zna li neko konstrukciju takve pumpe posto vidim da dosta traktora ima slicne ? Da li se neko susretao sa slicnim problemom ?