Kolege ,
hvala na komentarima, posebno bojceticu i Petru97
Dijagram je skinut sa stranica proizvođača motor (VM). Nacrtan je malo čudno, optički vara.
Pronašao sam dijagram na prospektu za traktor. Taj izgleda logičnije, a prikazuje i specifičnu potrošnju. Kod specifične potrošnje su zamijenjene vrijednosti za g/kWh i g/CV.
Motor je jako štedljiv, prema mojoj evidenciji u zadnjih 500 radnih sati prosjek je 1,96 lit/rh. Nisam 100% siguran, ali mi se čini da kod viših okretaja radni sati idu brže od vremenskih. Priključci su različiti: lagana prikolica, plug 2x12", freza Gramip AT20-150, malčer čekičar 155 cm, trakasti okretač sijena. Najviše sati se odradi s prikolicom i prijevozom do njiva (1/3) i malčerom (1/5), frezom (1/5), plugom (1/6) i okretačem (1/10)
Moj način vožnje je da preko 2000 okretaja koristim jedino u transportu ako mi se baš jako žuri (do 2200), inače 1500-1700. U oranju 1800-1900 (rađe brzina niže nego jači gas), frezanju 1600-1800 (lagana freza AT-20 150 cm), malčiranje na 1900 (540E).
Za sve ostalo uglavnom do 1500.
Gledam druge traktore i primjećujem da uzbrdo često zadime prije prebacivanja u nižu brzinu. Kod mojeg nema dima, jednostavno padnu okretaji i to me prisili na promjenu brzine. Jel to posljedica ovakvog momentnog dijagrama ili podešenosti bosch pumpi (tri su cilindra i svaki ima svoju bosch pumpu)?