sinisa1979
Član
E a ja sam uzeo sa zglobom na jednom kraju i kukom na drugom kraju. Cena 36200.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kom motoru?Kada se radi generalna, i stavljaju nove hilzne, jel se i one obradjuju ili se samo ubace u blok?
Takve jos nisam sreoPostoje i ''suve'' koje se ne obradjuju.
Nego treba stare pocupati,Pisao sam vec, ovdje je lokalni mehanicar radio jedan s44 na imt 577, sa tim hilznama ''na mjeru''. Valjda idu prvo u suvi led, pa se mazu nekakvim lijepkom ili tako nekakvom hemikalijom, pa se samo spuste u blok, bez prese.
Valjda to ima i u kamionskom programu.
Ми смо наш купили половсн у См.Паланци плаћен 100€ масиван и тежак ко црна земља..Погледај да нема можда неки полован квалитетан у твом крају.Мој рођак купио 3 категорију за 60€ и после 10хектара пуко на пола....Gde se mogu naci dobri mehanicki toplinzi ?? Video sam na Mikronovom sajtu ali nisam zvao za cenu interesuje me da li ima jos negde.
Na kom motoru?
Ako su mokre hilzne one su obradjene
Ako su suve one se prvo upresuju pa obrade
Ako je vazdusar one su obradjene
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
nov u mikron sirig je oko 22.000Ми смо наш купили половсн у См.Паланци плаћен 100€ масиван и тежак ко црна земља..Погледај да нема можда неки полован квалитетан у твом крају.Мој рођак купио 3 категорију за 60€ и после 10хектара пуко на пола....
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Na M34 .......
Kako komentirate traktor čiji motor ima ovakav dijagram snage i okretnog momenta (sa svih mogućih aspekata).
Na kojim okretajima ga je najpovoljnije koristiti? Povlači li za sobom ovako nagli pad momentne krivulje čestu upotrebu mjenjača?
Ispričavam se ako sam u krivoj temi i molim moderatore da prebace u odgovarajuću.
Nekako mi taj kw nije jednak, kao jd po kw potrosi vise, a zapravo taj njegov kilovat sposobniji od nekog kw koji se dobije sa manje goriva, pa nam to na kraju opet dodje na istu u pogledu potrosnje na ucinak. Dakle onaj zakon ostaje, energija se ne moze unistiti niti ni iz cega stvoriti...Taj pad obrtnog momenta je beznacajan. Ako su radni obrtaji 1500-2000rpm, ispada da on na 2000 ima 125Nm a maks 145, dakle nista znacajno. Snage mu je linearna. Po meni taj motor je super ekonomican. Kada treba snaga guras ga u 2000+ tj na 25kw-36kw a ispod toga verovatno moze da radi sve sem oranja i da trosi kao upaljac. Na 2400rpm ima 35kw, da kazemo ja bi ga vozio kada treba snaga 2000-2400, a kada ne treba npr u prskanju na 1200-1500. Pokusaj naci podatak potrosnja po KWh koliko potrosi goriva. Taj podatak ja jako tesko uspevam naci za pojedinacne motore. Takodje taj podatak blago varira i od obrtaja. Ako je tvoj motor ispod 200g/kWh to je odlicno, ako je do 230 prihvatljivo, ako je preko 230 onda je prozdiraca kao JD 8xxx serija