tako je i moj trošio,imao sam linijsku pumpu i gume 14Ja sam sa IMT 560 i plugom 610.14(757.20) mogao orati 3 SH na dubinu 25-30 cm. nikad nisam potrošio manje od 15 l/kj. a bilo je često i 20 l/kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako je i moj trošio,imao sam linijsku pumpu i gume 14Ja sam sa IMT 560 i plugom 610.14(757.20) mogao orati 3 SH na dubinu 25-30 cm. nikad nisam potrošio manje od 15 l/kj. a bilo je često i 20 l/kj.
Ne mora blokada, samo mu dodaj kabinu i sebi jos koju kilu preko zime.558/560 da potrose 11-12l/kj mora da ide lako 1 BH, da je plug pokovani raonici, spicevi. Kose vuce da nema ni malo, tj da kada udjes u brazdu pustis volan i da ide pravo bez intervencije na volanu. Ima fora da 558 ce potrositi nijansu manje jer sopstvena masa traktora je manja, ali zato moras blokadu da koristis dok na 560 ima ljudi koji nikada nisu orali sa blokadom.
Tacno, mislim da i kabina ima 200-250 kg sigurno i ide 558 bez blokade lagano mislim da mojih 87 kg ne utice punoNe mora blokada, samo mu dodaj kabinu i sebi jos koju kilu preko zime.
Nece da bidne, 560 stari tip, gume 16.9-28, roto pvp, plug 757.2, dubina 27-30, treca spori hod (1bh nemoze ni vuci), blokada- 2 litre po dulumu ili jos nesto malo preko, skoro zanemarljivo.20l po ha. Ende.558/560 da potrose 11-12l/kj mora da ide lako 1 BH, da je plug pokovani raonici, spicevi. Kose vuce da nema ni malo, tj da kada udjes u brazdu pustis volan i da ide pravo bez intervencije na volanu. Ima fora da 558 ce potrositi nijansu manje jer sopstvena masa traktora je manja, ali zato moras blokadu da koristis dok na 560 ima ljudi koji nikada nisu orali sa blokadom.
Galicije jesi probao da stavis uske tockove na kejsa sad ?
Nece da bidne, 560 stari tip, gume 16.9-28, roto pvp, plug 757.2, dubina 27-30, treca spori hod (1bh nemoze ni vuci), blokada- 2 litre po dulumu ili jos nesto malo preko, skoro zanemarljivo.20l po ha. Ende.
p.s. sada, prije ovog snijega.I u pitanju je neka smrdljiva loza.
Ovo novi tip? Ili?Maticu, imam i ja jedno takvo kuciste, ganc novo a moze da bude na prodaju ako se nadje pravi kupac