Slobodna diskusija o traktorima

Ljudi ja sam nov ovde malo me zainteresovala ova uporedjivanja svako naravno voli svoj traktor ali meni su zetori jedistveni traktori brizi su efikasni u radu uz to mali su potosaci nisu bucni a i komforniji su od drugih traktora pregledniji jedina mana ako se moze to manom nazvati skuplji su za odrzavanje ali boze moj sve ima svoju cenu.

Prvo druze, nebi bilo lose da se predstavis. Da znamo sa kime razgovaramo.
A drugo, ocigledno nemas zetora a i ne poznajes ih bas dobro. Zetori i nisu bas mali potrosaci. U poredjenju sa drugim traktorima kod nas... Ima i manjih. A jeftini su za odrzavanje. Jedino ako ti kad kazes skupi mislis u odnosu na IMT. Mada ni u odnosu na njih nisu nesto preterano skupi za odrzavanje.:ppozdrav:
Post je spojen: [time]1300420593[/time]

Pozdrav druze i tebi Zovem se Dejan i zivim u Morovicu lepo mesto u Sremu.Imam trenutno zetora crystala8001 zadovoljan sam njime a sad cu ti pojasniti zasto smatram da sam u pravu.
Moj crystal kod mene je od 1996 god i dosao je u veoma losem stanju.Uradio sam mu generalnu odma te 96god od tada do sad imao sam neki sitniji opravki i najvaznija stvar mu je to sto je neko pre mene izbacio nacisto multi pover.E sad evo ti poredbe njega i mtz traktora.Kod nas je zemlja jako teska za obradu ali i plodna.Ja sa zetorom trosim u zavisnosti od uslova od 9 do 15 litara po jutru a reecimo belorus trosi od 15 pa do 30 litara po jutru.I recimo ovako moj jedan ulozak dizne kosta 25e a mozda sad i vise a za mtz-ove traktore kosta 10 do 15e.Evo druze ocito si mislio da sam neki amater koji nije video traktora ali veruj mi imam veliko iskustvo od traktora do kamiona slepera.Ipak drago mi je da je neko diskutovao na moju diskusiju.

leopard84 je napisao(la):
Pozdrav druze i tebi Zovem se Dejan i zivim u Morovicu lepo mesto u Sremu.Imam trenutno zetora crystala8001 zadovoljan sam njime a sad cu ti pojasniti zasto smatram da sam u pravu.
Moj crystal kod mene je od 1996 god i dosao je u veoma losem stanju.Uradio sam mu generalnu odma te 96god od tada do sad imao sam neki sitniji opravki i najvaznija stvar mu je to sto je neko pre mene izbacio nacisto multi pover.E sad evo ti poredbe njega i mtz traktora.Kod nas je zemlja jako teska za obradu ali i plodna.Ja sa zetorom trosim u zavisnosti od uslova od 9 do 15 litara po jutru a reecimo belorus trosi od 15 pa do 30 litara po jutru.I recimo ovako moj jedan ulozak dizne kosta 25e a mozda sad i vise a za mtz-ove traktore kosta 10 do 15e.Evo druze ocito si mislio da sam neki amater koji nije video traktora ali veruj mi imam veliko iskustvo od traktora do kamiona slepera.Ipak drago mi je da je neko diskutovao na moju diskusiju.
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.
http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.0
Dobrodosli!
:cao:

Aco da li kod vas u Juznom Banatu ima zetora Crystala i ako ih ima da li mozda ima neko multipower za zetora 8011 kod mene ovde ima slabo crystala pa tesko dolazim do delova za njega.Jeli mozda znas od koga si uzeo belorusa i jeli noviji tip ili stariji?

Ima jedan u Plocici prodaje traktore i delove za njih,ali ne znam da li ima multypower....Uzet je od vojske,tamo je vukao prikolicu,ali pre mene ga je uzeo decko iz jednog sela kod Panceva,pa ja od njega...Noviji tip,96. godiste..

Narode nov sam na forumu,imao bih par pitanja ako neko zna da pomogne ::namigivanje::...gledam da kupim rusa t-40 bez prednje v. ima li neko iskustva sa njima i ako ima nek kaze koje su mu mane i na sta treba obracati paznju pri kupovini posto su to dosta stari traktori :D...

Nemoj drugar to uzimati to ti netreba veruj mi rus t40 sa ili bez prednje vuce u jednu stranu ima mali ajnslag za skretanje puno trosi goriva a kabina ti je mala da se izudaras od srece. :nono:

Pa otkud znam,majstor koji mi odrzava malog rusa tj vladimirca ima t-40 i sa prednjom i bez prednje v. i prezadovoljan je..sad otkud znam cena ima je smesna od 800 do 1500 evrica..kazu da nisu veliki potrosaci ako im je i motor i pumpa ok ::namigivanje::...a za te pare nemoze se kupiti neki traktor sa toliko snage sad nznm ni ja sta da radim... :sta:

aca je napisao(la):
Ima jedan u Plocici prodaje traktore i delove za njih,ali ne znam da li ima multypower....Uzet je od vojske,tamo je vukao prikolicu,ali pre mene ga je uzeo decko iz jednog sela kod Panceva,pa ja od njega...Noviji tip,96. godiste..
ja sam uzeo jedan al nije 96 nego 97god.sad privodim kraju popravke koje su prouzrokovali bahati vozači(vojnici)

skal je napisao(la):
aca je napisao(la):
ja sam uzeo jedan al nije 96 nego 97god.sad privodim kraju popravke koje su prouzrokovali bahati vozači(vojnici)
Meni je samo kabina malo ocerupana,ali ovako je ok.

VLADIMIREC T-25 je napisao(la):
Narode nov sam na forumu,imao bih par pitanja ako neko zna da pomogne ::namigivanje::...gledam da kupim rusa t-40 bez prednje v. ima li neko iskustva sa njima i ako ima nek kaze koje su mu mane i na sta treba obracati paznju pri kupovini posto su to dosta stari traktori :D...
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.
http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.0
Dobrodosli!
:cao:

cika_jova je napisao(la):
sta je multipower i za sta sluzi, pretpostavljam da je neka elektronika, ako moze neko da mi pojasni...
Multipower sluzi za polovljenje brzina, radi na principu hidraulike i lamela, i koristi se bez kvacila...

Nazad
Vrh