Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na koji zglob si mislio?BELIT577 je napisao(la):jel zna neko gde ima nov ili polovan zglob na prednjoj osovini za 577dv.
botjanac je napisao(la):ljudi gde da nabavm osovinu za hidraulika na 533?
najbolju obradu ima u okruzenju da ne imanujem kome sve radi hilzne i sve ostalo kao negova tehnika je vrh , ja sam radio kod njega pre 10 dana 542 super jedino ako imas nesto protiv il ga mrzis ostalo jedejan 77 je napisao(la):ali ima jako losu obradu .mada se tu trudi da bude ok jer probija proizvod na trziste.i nepravi licno on nego kod njega liju livci iz bivse vrsacke livnice.kalupi su extra dobri a to je i naj vaznije.
mozda je tehnika vrh ali onda majstori nevaljaju pitacu te kada prodje izvestan broj rh.nemam razloga da ga mrzim.otvarao sam mnogo traktora posle njegove obrade, a i desavalo se da mere kada dodje sa obrade budu van granica itd.a to sto je tebi neko prodao pricu, to je vec tvoj problem.i raspitaj se gde malo jaci majstori iz okoline nose na obradu(mislim na majstore koji garantuju)a ne da pricas da nekog mrzim,ja ti pricam iz iskustva kako svog tako i mojih kolegaPetru je napisao(la):najbolju obradu ima u okruzenju da ne imanujem kome sve radi hilzne i sve ostalo kao negova tehnika je vrh , ja sam radio kod njega pre 10 dana 542 super jedino ako imas nesto protiv il ga mrzis ostalo jedejan 77 je napisao(la):ali ima jako losu obradu .mada se tu trudi da bude ok jer probija proizvod na trziste.i nepravi licno on nego kod njega liju livci iz bivse vrsacke livnice.kalupi su extra dobri a to je i naj vaznije.
znas li mozda gde da ga trazim?Matić je napisao(la):Zglob od prednje vuče.Teško se nalazi,nov je oko 25.000 dinara
zavisi koju ali ce mu biti teskooonarancic1 je napisao(la):molim vas dali neko zna mozeli Zetor 5211 da tera rolo balirku?
galki je napisao(la):oce mi neko objasniti sa cim pali ovaj traktor
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8yiT6IfB--I[/youtube]
Ovde piše o tome. http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.0narancic1 je napisao(la):molim vas dali neko zna mozeli Zetor 5211 da tera rolo balirku?
Ja sam za prednju vuču naručio iz Kragujevca sa IMT otpada,polaću ti broj ako ti joštreba.BELIT577 je napisao(la):znas li mozda gde da ga trazim?Matić je napisao(la):Zglob od prednje vuče.Teško se nalazi,nov je oko 25.000 dinara