Slobodna diskusija o traktorima

ali ima jako losu obradu .mada se tu trudi da bude ok jer probija proizvod na trziste.i nepravi licno on nego kod njega liju livci iz bivse vrsacke livnice.kalupi su extra dobri a to je i naj vaznije.

ma onaj do tocka sto spaja polu osovinu i pogon u tocaku,kao kineticki sto je na autu.

dejan 77 je napisao(la):
ali ima jako losu obradu .mada se tu trudi da bude ok jer probija proizvod na trziste.i nepravi licno on nego kod njega liju livci iz bivse vrsacke livnice.kalupi su extra dobri a to je i naj vaznije.
najbolju obradu ima u okruzenju da ne imanujem kome sve radi hilzne i sve ostalo kao negova tehnika je vrh , ja sam radio kod njega pre 10 dana 542 super jedino ako imas nesto protiv il ga mrzis ostalo je :D

mo
Petru je napisao(la):
dejan 77 je napisao(la):
najbolju obradu ima u okruzenju da ne imanujem kome sve radi hilzne i sve ostalo kao negova tehnika je vrh , ja sam radio kod njega pre 10 dana 542 super jedino ako imas nesto protiv il ga mrzis ostalo je :D
mozda je tehnika vrh ali onda majstori nevaljaju pitacu te kada prodje izvestan broj rh.nemam razloga da ga mrzim.otvarao sam mnogo traktora posle njegove obrade, a i desavalo se da mere kada dodje sa obrade budu van granica itd.a to sto je tebi neko prodao pricu, to je vec tvoj problem.i raspitaj se gde malo jaci majstori iz okoline nose na obradu(mislim na majstore koji garantuju)a ne da pricas da nekog mrzim,ja ti pricam iz iskustva kako svog tako i mojih kolega

oce mi neko objasniti sa cim pali ovaj traktor
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8yiT6IfB--I[/youtube]

narancic1 je napisao(la):
:sta: molim vas dali neko zna mozeli Zetor 5211 da tera rolo balirku? :sta: :sta:
zavisi koju ali ce mu biti teskooo
Post je spojen: [time]1299529307[/time]

ovaj pali sa nekakvom motorkom :haha: :haha: :haha:

Nazad
Vrh