Proka Azanja
Član
Aha,to im se desava i isto odu one tanjiraste biksne sto idu ispod svakog trkaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci neisplati se17% PDV + 11% carine, ja juče pričao sa carinicima, htio da uvezem Belarusa iz Srbije. Nije vazno odakle uvozis traktor, isto je, dažbine su dakle 28% na procijenjenu vrijednost traktora. Meni su npr Belarus MTZ 82.1, 80KS, duplak, 1999. godište procijenili na 6000KM, i zaračunali mi dažbine od 1800KM, pa sam odustao jer mi se to nikako ne isplati, jednostavno preveliki procenat dažbina zaračunavaju.
Bosonoga je napisao(la):Nije loš traktor ali ima tih bolnih točaka kao kočnice, velika potrošnja i mala snaga u odnosu na težinu. Neki dan sam bio u šumi i čovjek dođe s IMT 560 stari tip i prikolica za njim , gume srednje. Teren je srednje brdo i blato. Krenu on uz brdo kad nema šanse da uzađe, patio se tako pola sata, na kraj dotjera IMT 533 zakači za njega prikolicu te on po istom terenu izađe bez problema. E u toj me je situaciji taj IMT 560 totalno razočarao ipak sam očekivo više od njega.
Mislim da je traktor jaci sto je manji obim guma. Ja na 560 imam 14.9.28 i nemam nikakvih problemaDejanco je napisao(la):bas zato mislim da IMT560 ne treba da ima majne gume od 16.9 28 da bi dosla snaga do izrazBosonoga je napisao(la):Nije loš traktor ali ima tih bolnih točaka kao kočnice, velika potrošnja i mala snaga u odnosu na težinu. Neki dan sam bio u šumi i čovjek dođe s IMT 560 stari tip i prikolica za njim , gume srednje. Teren je srednje brdo i blato. Krenu on uz brdo kad nema šanse da uzađe, patio se tako pola sata, na kraj dotjera IMT 533 zakači za njega prikolicu te on po istom terenu izađe bez problema. E u toj me je situaciji taj IMT 560 totalno razočarao ipak sam očekivo više od njega.
Kurkela prodacu ti ja moje od 560 novi tip, hocu na prolece da mu kupim kabinuKurkela je napisao(la):Pozdrav ljudi!
Koja je cena polovnih krila (blatobrana) za IMT - 560 - 577 ?
HvalaMONTOYA je napisao(la):nemam broj jer sam često tamo pa mi nikad nije trtebao,
a i da zoveš ništa ti ne vredi jer oni i nemaju pojma šta sve ima u kršu,
dok ne procunjaš ništa
videću ja kad budem išao sledeći put pa ti javljam
ima solarevic se zove ja sam kupio od njega dobre su 013 830 283levak je napisao(la):cuo sam da u vrscu ima firma koja proizvodi glave motora za imt traktore zna li neko broj unapred hvala
hvala druze i ja sam cuo da je bolja od indiskePetru je napisao(la):ne on il licno pravi za sve imt traktore i ploce hidraulike , glava za 539 je 120e bolja od indiske