grunt
Član
Ljudi kupuju traktore svakako na suze mišiće itd kredite ovamo onamo a neki imaju rodbine preko grane pa coluju i eto ti života...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze jel jako tesko ukucati ipard Srbija, ima za za sve i svasta,no cim je veca inesticija veca papirologija,no u temi smo mtz ,posto nemogu ostali trakktori kako se pokazo 622 meni treba za za sajanje prskanje.Da moze maxindra nebi ni razmislo,ovako ostaje solucuja 622ili tumosan,ursus mi je bas skup. volo bi bi da cujem ima nesto bolje u toj konjazi .50/80/ ni sam nisam pametan,.
.
Sto god vise gledam sve sam ludji,
Prijatelu Danger.aj preporuci nesto pamatnije ,a da je u ipardu.Sto god vise gledam sve sam ludji,
neznam sta bi ti rekao,isto sam kao i ti,sto vise gledam sve.......
ovih dana sam obisao svasta nesto od nh case itd.....(pricam do 90ks),sve je to druze budza marjanova,jedino mi malo zapao za oko kompakt 4095 steyr....
ovaj mali rus kao igracka,nizak,skoro da ga mozes uhvatiti odgore za kabinu kao dete igracku i vikati brm brm