Ristaa
Član
Nisam zaljubljenik u IMT, i daleko od toga da im nista ne fali, ima tu propusta, ali evo na primer ja, imam 542 i 539, oba su '91. i nista im nisam dirao bukvalno, samo menjaj ulje i vozi, i ne mogu ne biti zadovoljan sa njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam zaljubljenik u IMT, i daleko od toga da im nista ne fali, ima tu propusta, ali evo na primer ja, imam 542 i 539, oba su '91. i nista im nisam dirao bukvalno, samo menjaj ulje i vozi, i ne mogu ne biti zadovoljan sa njima.
koliko konjskih snaga ima 565
Pa on ti je samo za plug
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Ali to su IMT-ove konjske snage. U realnosti je to mnogo vise.
Ma znam ja to sve, imali 558 pa prodat pa uzet 565 nov 87god sa orasje kabinom. Ali ne ide mi u glavu nesto, 558 i 565 nebo i zemlja, i opet deda kaze 558 to je bio orac ovaj nije mogao da mu pridje a isti plug vukli.Ko?558?Ma da pogotovo kad izoravas uvratine,oce ruke da polomi ako ne drzis sa dve i cvrsto,na njemu si kao fizicki radnik.
Na 565 je motor veseliji,direktno ubrizgavanje,drugacije sve...
Kako si rekao da 558 nemoze da nosi prskalicu od 400lEj naopako,porediti hidrauliku od 558 i 565???Pa 565 nosi Kranj prskalicu od 1000lit,na ovo kad bi to okacio dobio bi secer...Jezim se od zvuka 558,jel bre ste vi radili sa tim,tom masinom..
na skupu si reko kad smo se z..... da nemoze da nosi prskalicuEbem li ga
na skupu si reko kad smo se z..... da nemoze da nosi prskalicu