petarkrsmanovic
Član
U pravu si ali vecina tih fergica, ukljucujuci i moj, su kupljeni u nekim totalno drugim vremenima i za neke totalno druge pare. Pozdravljam da je verovatno 4711 bolji za teze radove kao jedini traktor na tom imanju od do 10ha, ali sigurno sada necu prodavati 539 da bih kupio 4711. Sto se mene tice, ako se ne desi neki posao u prosveti, sigurno ce se desiti 15+ ha oranja i neko malo jace traktorce.
Ne znam koliko je Dragov traktor uposljen(Mislim da je 307 LSA), ali za ove godine koliko je kod njega nije imao niti jedan ozbiljniji kvar.
- - - - - - - - - -
Mislim da se Ristino tako nov model ne odnosi na 4020, vec covek trazi traktor od 100tinak konja tih starijih serija, a ne ove tako novije. Ispravi me Risto ako gresim.
Ne znam koliko je Dragov traktor uposljen(Mislim da je 307 LSA), ali za ove godine koliko je kod njega nije imao niti jedan ozbiljniji kvar.
- - - - - - - - - -
Mislim da se Ristino tako nov model ne odnosi na 4020, vec covek trazi traktor od 100tinak konja tih starijih serija, a ne ove tako novije. Ispravi me Risto ako gresim.