MONTOYA
Član
Lacin
Da su mu točkovi kao kod Bećarine na 549 ne bi mu bila visoka kabina
Da su mu točkovi kao kod Bećarine na 549 ne bi mu bila visoka kabina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nešto mi deluje zarđao,spala završna farba,kao da je celu zimu spavao na dvorištu!
Mozda je ova kabina malo visoko postavljena,stabilnost,a da je orginal to jeste i proizvodio je IMT.
Koliko ide po navigaciji?
A jesi li probao u težim radovima kako ide sa većim gumama
Ko je to pisao?Mnogi su pisali da na rusu 82 kabiina nije bitna za stabilnost a opet se kod nas ruja prevrne dok trepnes.E, a bas se secam da je jedan dobar majstor pricao ovde na forumu da je kabina gotovo nebitna za stabilnost traktora, da je glavna masa nisko, u zadnjem trapu i felnama.
Napisah ja da je covek preprodavac. Radio je Rakovice sa arapima. Meni taj traktor deluje pristojno a celu jesen je radio sa Gitaricevim beracem. Sad je prodao berac a i traktor ce prodati. Meni se onako na izgled svidja traktor a po onom sto sam video i jeste dobar. Motor reze na gasu i takoreci nema dima na auspuh.Sad sam se setio..taj nam je pobegao pred nosom..otisao je za oko 6300e..ja i drugar isli da pazarimo sejalicu i zamalo da pazarimo i traktor..tad je bio taj 7ak zdravo dobar,nismo mu nasli manu..
@ Bokibole Pricam o zameni za 539. A 6011 kada bude otisao, na njegovo mesto ce doci neki 7211 ili 7711. Ili nesto slicno tome.
https://www.kupujemprodajem.com/Fendt-305LSA-FARMER-40537819-oglas.htmMa kakvi 539.... Ja da sam recimo nasledio 539, radio bih sa njim ovih mojih 6ha i to je to, ali kada nema neko traktor, velika je glupost da kupi fergusona kada za tih 3000e moze da kupi recimo univerzal 445 ili zetor 4718 za iste pare.
Meni je jako zao sto nisam umesto zetora 5711 kupio 6711. Po gabaritu isti, a snage nikad dosta.