zombie_666
Banned
Ja to ne bih koristio na traktoru bez hidrauličnog ili servo volana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Narucio sam je juce preko kupujemprodajem, i danas je trebalo da mi je posalju. Jutros sam otkazao kupovinu. Nadam se da je nece poslati. Videcemo. A i jako je jeftina pa ako je i posalju, poklonicu je nekome.
ima li neko mozda neko misljenje?momci sta je po vasem misljenju najbolje uzeti torpeda 75, 577 ili rusa 82 tu negde oko 6000e
Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока
Kad imas los orbitrol koji propusta volan ti stalno bezi a kad je dobar netrebaju ti nikakve duple klipnjace.Bar sam ja to dobro studiraoi platio akademijuA i da bezi nista mu ne fali bolji je od mehanickog 10000 puta.
A nismo se razumeli nisam mislio na to bezanje.Nije stvar u orbitrolu nego je stos u tome da klipnjaca kad se uvlaci u cilindar zauzima prostor unutra i treba manje ulja da se clindar uvuce nego kad se izvlaci i zato volan bjezi. Ne radi to samo na IMT traktorima nego na svakom vozilu koje ima jedan obicni dvoradni cilindar.
Da se ovo izregulira da volan uvijek bude u istom polozaju treba malo veca matematika i neki regulator protoka ulja koji se mora kalibrirati s obzirom kakav cilindar se koristi. Ni meni ne smeta sto volan bjezi, samo je glupo na takav volan stavljati rucku posto dodje cesto puta da moras lijevu ruku drzat u neprirodnom polozaju samo da dohvatis rucku.
Novija vozila imaju rijesen ovaj problem ugradjivanjem dva jednoradna cilindra da je kolicina ulja koje se preljeva uvijek ista ili jedan cilindar s duplom klipnjacom koji radi istu stvar.
Narucio sam je juce preko kupujemprodajem, i danas je trebalo da mi je posalju. Jutros sam otkazao kupovinu. Nadam se da je nece poslati. Videcemo. A i jako je jeftina pa ako je i posalju, poklonicu je nekome.
Potpuno mi je nerazumljivo da danas narucis robu, a sutra kada je verovatno spremljena za slanje, otkazujes sasvim normalno.
Ono, covek se veze za rec.. znaci nema nikakve veze. Mlad si momak, neko ce ti jednom ukazati na posledice takvog ponasanja.
Trebala bi da ti rec vredi vise od te kugle..