grunt
Član
Meni se ovi Solis od 90ks jako svidjaju mora da je zivotinja od traktora sto se tice snage...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da nebude da ih hvalim previše ali to nije tacno za servisereJel si pitao za cenu dajca,na Hatate se nezale pono ,na kvarove koliko na servis,kazu da samo donesu delove[filtere ulja] i princip ,,uradi sam,,e sad dal je to usamljen slucaj ili kod svih tako nebi da gresim dusu.
Meni se ovi Solis od 90ks jako svidjaju mora da je zivotinja od traktora sto se tice snage...
Zato sam i napisao da je to mozda usamljen slucaj za servisere,mislim da sam bas tebi pisao da ojacas,onu navojnu sipku sto drzi prednje tegove,to je puklo bilo zeninom rodjaku,a ni serviseri za ruse u agropanoci nisu svi isti,meni na primer nije dotego glavu,jebes ga ima ih svakakvi.da nebude da ih hvalim previše ali to nije tacno za servisere
koja je cena tim hatatima, kod nas ima jedan tu je negde oko 100ks neznam tacno solidan traktorcic, od kada je stigao samo vuce rolo presu, kaze da ima preko 10.000 sati na kardanu a nista jos nije zastalo radi i radi, ali redovno odrzavanje naravno.Meni se isto Mahindre svidjaju ali kabine su im nikakve.
Hatat sam cuo da je solidan i ici cu pogledati u mojoj blizini ima jedan.
Sta mislite o Deuz Fahr agolux 70?