Lacin
Član
Na Jovu sam i mislio,kod njaga kad sam bio video sa tog Tafea pa mi on pade na pametClan cika Jova iz Mladenovca ima tafea od 60ks, kontaktiraj njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Jovu sam i mislio,kod njaga kad sam bio video sa tog Tafea pa mi on pade na pametClan cika Jova iz Mladenovca ima tafea od 60ks, kontaktiraj njega.
Za mene je rec zakon i uvek stojim iza nje.
Sinoc sam se cuo sa prodavcem i poslao mu moju adresu za slanje. Rekli su da ce poslati u toku sutrasnjeg (danasnjeg) dana.
Nekoliko Mahindri srecem na potezu od Novog Sada, Backog Petrovca pa do Ratkova. Sve su tu 40-50-60ks i jako mi se svidjaju. Ovi veci sa fancy kabinama imaju i brz menjac. Ne znam cene, ali razmisli o tome. Tumosan je isto tu negde oko 20.000e oko 60-70ks. Pisano je u temi Tumosan.
Sad su se na trzistu pojavili i Solis traktori. Jedan kod nas je drzao prezentaciju, na kojoj nisam prisustvovao, ali sam ih gledao na vaseru u Topoli. Bili su pored vocarskih Ferrari i Antonio Carraro traktora.Takodje kod nas Mahindra jako dobro sluze,daleko bolje od tafe,i bolja zavrsna obrada.
Jel si pitao za cenu dajca,na Hatate se nezale pono ,na kvarove koliko na servis,kazu da samo donesu delove[filtere ulja] i princip ,,uradi sam,,e sad dal je to usamljen slucaj ili kod svih tako nebi da gresim dusu.Meni se isto Mahindre svidjaju ali kabine su im nikakve.
Hatat sam cuo da je solidan i ici cu pogledati u mojoj blizini ima jedan.
Sta mislite o Deuz Fahr agolux 70?