Bobo
Član
Nije problem sama poteznica (pufer), vec nosaci za kliznu stazu koja vec postoji na traktoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko 30l gasnog ulja ceo dan,poneki put i nocu.Ljudi,koliko trošite gasnog ulja u branju.Ja mislim da je to jedno sranje od goriva ali šta da sipamo u naše old tajmere
Ljudi,koliko trošite gasnog ulja u branju.Ja mislim da je to jedno sranje od goriva ali šta da sipamo u naše old tajmere
.Oko 30l gasnog ulja ceo dan,poneki put i nocu.
Ursus C360 i sip eko.
Te linije su pasati 3 od kojih vise ne mozes doci na red da naspes gorivo na pumpama,a loz ulje je u RS dostupno al moraju kuci da ti dovezu,a u distrikt brcko se sipa i dalje i tamo su stalno Macvani i Loznicani na pumpama,guzva stalno.Linijska PVP moze slobodno da guta ED. Ona ima posebno pomazivanje za razliku od rotacione koju podmazuje gorivo. Neki u ED dodaju neki procenat dvotaktola ili sae 30 ulja bas zbog podmazivanja. Kod nas jos nekim linijama dobavljaju Loz ulje iz BiH (mislim da ce opet doci na pumpe cim krene grejna sezona), koje smo godinama sipali u sve dizelase u avliji
.
To je količina sa kojom bi trebalo da skineš bar 3 jutra a kod mene ide i do 15l.Dok smo terali na D-2 išlo je od 8-10l.Šta su nam ovo uvalili.Ne znam da li da pređem na ED ali kažu da ne valja zbog pumpe.Lepo nisi pametan.Da imam SIP-a sad bi trošio 20l jer je on na tarupu više opterećen od Berka.