Slobodna diskusija o traktorima

Pa pogledaj nekog koji ima prednju vucu, na oglasima ili bilo gde i vidi sa kojim je uparen, te 12.4 32 su iste visine kao i 14.9 28. Za tu 16,9 28 verovatno ide 9.5 24.

12.4-32 nisu iste visine kao 14.9-28. Imam oba para felgi i nize su 14.9-28. Na ovom vuci su 11.2 -24 gume. Kod komsije su iste te dimenzije gume,samo su mu 16.9-30 zadnje.

Pa ako ti se kod komsije uklapa dobro ta kombinacija onda kod tebe mora ici 9.5 24 i 16.9 28. a ja imam na kinezu te 12.4 32 i cini mi se da je kao 14ka visine mada zavisi i do proizvodjaca i velicine sare.

Negde sam pročitao podatak o broju prodatih novih traktora u Srbiji a sada nemogu da nađem. Probao sam i da guglam ali ništa. Jel zna neko?

Pa ako je ova kiper prikolica, ako radi, recimo 1000-1100e, druga za razbacivanje stajnjaka oko 1300-1500e, ovo je agromerkur ada setvospremac i dug je oko 3m on je oko 1000e polovan. Grubo receno, sejalica ostaje gratis, ali nije ni fiksna cena koliko vidim. Racunaj da se moze ovo uzeti za 3200e.

Onako am stavio oglas. izgleda da je neko nasledio masine pa prodaje. Prikolica mi ne treba. Ova za stajsko bi mozda trebala da kad kupim stajnjak rasturim po njivi, a spremac i sejalica bi mi odgovarali

Meni oglas delovao zanimlijv. Vise sam stavio informativno ako nekom treba nesto od masina. Nepotrebno se da prodati. Videcu sa calom ako je zainteresovan (kod njega je budzet). Moglo bi se nesto iskombinovati:osmeh:

Nazad
Vrh