Slobodna diskusija o traktorima

Možda ima i poštenih ljudi u ovom području sa pozivnim 013 koji bi hteli da prodaju svoj traktor ali ne mogu od ovih gamadi.

Jel koristi neko kompresor koji se pokrece preko kardana? Vidim ima u juselu neki za 3500. Vredi li to cemu?

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Ja sam stavio berac u oglase i zvalo me desetak ljudi,svi do jednog misle da sam preprodavac i da imam vise komada...............oni mene zovu i napadaju me kao ima jeftinije,svi smo mi ovde prevaranti,itd.............

Ja sam stavio berac u oglase i zvalo me desetak ljudi,svi do jednog misle da sam preprodavac i da imam vise komada...............oni mene zovu i napadaju me kao ima jeftinije,svi smo mi ovde prevaranti,itd.............
Da li oni uopšte uspeju nešto da prodaj.Po slikama oni drže najbolje traktore i berače

Ja sam postavio berac u oglase, bio skoro dva meseca i isto tako su me pitali dal je taj sa slike,dal sam preprodavac i tako neke stvari,trazio sam 2000e, posle ga stavim na OLX.ro trazio 2400 i za 2-3 dana neznam ni ja koliko Rumuna su me zvali,dosao covek skoro 500km i kupio berac.

Sve je to kocka, svi koji kupuju pa bi da smanje cenu a ko prodaje bi vecu cenu,i ja pre par godina hteo da kupim prikolicu i odem u temerin kod lika da vidim tu prikolicu a prikolica katastrofa a lik mi naprica gluposti pufff. Jednom sam terao traktor 70 km po prikolivu a taj kad ja izvukao prikolicu iz supe sva iskrivljena stranica,da te glava zable,pogotovo od preprodavaca

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Ljudi potrebna mi je pomoc. Zeza me vec duze vreme poljenje traktora. Kad zavrglam krci kao da je otisao bendiks. Odem kupim nvi elektricar zameni pregleda anaser sve super monriramo malo radio kako treba I opet isto. Nekad uhvati odma a nekad krci I upali iz 5-6 puta. E sad neko mi je rekao da je mozda zamajac otisao rj da je ostecen. Da li je neko imao slican problem I kako ga je resio. U pitanju je yto 80-90

- - - - - - - - - -

Ljudi potrebna mi je pomoc. Zeza me vec duze vreme poljenje traktora. Kad zavrglam krci kao da je otisao bendiks. Odem kupim nvi elektricar zameni pregleda anaser sve super monriramo malo radio kako treba I opet isto. Nekad uhvati odma a nekad krci I upali iz 5-6 puta. E sad neko mi je rekao da je mozda zamajac otisao rj da je ostecen. Da li je neko imao slican problem I kako ga je resio. U pitanju je yto 80-90

Moraćeš da okreneš venac zamajca oštećeni su mu zupci i zato ne može da uzubi pa zakrči.Imao sam skoro sličan problem uradio sam anlaser i mislio sam da ću se provući tako ali i ja ću morati okrenuti venac jer je opet počeo da me zeza.

Prije sam postavio slike o torpedu 9006 h, bez dv
Kaze motor odlican, fali zadnje staklo, i lijeva vrata, mjenjac iskoci iz brzine, osim kad je pod opterecenjem, onda nece, registriran, trazi za njega 3200€, pa da pitam jel se isplati uzeti?
I da, kompresor radi, jer je vukao prikolice i kocio sa zrakom

Postoji li neka mogucnost da se ovde nabaci neka poteznica za dvoosovinke ?? Fabricku nisam dobio uz traktor, kaze ovaj bivsi vlasnik nije ni imala kad je on kupio ko zna ko je pre toga skinuo.

Ma znam ja kako izgleda, video sam na jednom vecem Agrotronu ovde. Ali ne znam gde je mogu pronaci u Srbiji.

Trazi po oglasima "klizna poteznica" Tako ju barem kod nas zovu... Pitaj Dragana da ti donese iz Svicarske... Vidi kod prekupaca traktora, mozda ce ti koji htjeti prodati s nekog traktora jer je to standardna poteznica i trebala bi pasati na sve traktore, nisam siguran ali probaj...

Nazad
Vrh