Pottinger
Član
Koliko je tesko to odraditi sam ako nemas iskustva ? I ako bi to bilo prvo otvaranje motora. Znaci da se u fulu odradi sve za imt 539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je tesko to odraditi sam ako nemas iskustva ? I ako bi to bilo prvo otvaranje motora. Znaci da se u fulu odradi sve za imt 539
A sta si radio sa spremacem,trebao mi bi jedan taki ili consum
nije tacno , radio sam generalnu na 558 , kostalo me komplet masinska obrada sa trnovanjem bloka , novi klipovi lezajevi radjena glava sve novo bukvalno , oni mi ubacili klipove radilicu stegli na meru. da sam hteo zategli bi i glavu. platio sve komplet 570 eur. ja kuci stegao glavu uljnu pumpu karter i na traktorI naplate tri puta skuplje
Mtz 82 sa dve brazde u svim uslovima neće preći preko 15l po kj a mečka od 170 bi morala da nosi 4x35 u betonu i da sarani plug, pre će biti da se štedi diferencijal na njemu. i kače mu se manje mašine. Zato i pitam šta si s njim vukao u npr. oranju?
I Yto je 4 cilindra...Mahindra bar je 4 cilindra motor.
Poteze ovaj i bez prednje sto neki ne mogu i sa prednjom.
Jel taj moze orati sa 3x30??
Mislim da je okretniji od onoga sa dw
I da nisu iskidani kao oni sa dw, mozda i nebi bila losa kupovina, za te novce, traktor od 90ks
Inace, kako sam imao mtz82, sa luftom u prednjoj vuci, malo sam skeptican prema njoj, jer imao sam ju, a orao bez nje, onda bolje u startu kupiti traktor bez nje, i proci puno jeftinije, a kod mene nije toliko teska zemlja, sada me zanimaju iskustva u oranju s takvim traktorom i da moze vuci sjetvospremac od 2,5-2,8m, i nista vise
Jel taj moze orati sa 3x30??
Mislim da je okretniji od onoga sa dw
I da nisu iskidani kao oni sa dw, mozda i nebi bila losa kupovina, za te novce, traktor od 90ks
Inace, kako sam imao mtz82, sa luftom u prednjoj vuci, malo sam skeptican prema njoj, jer imao sam ju, a orao bez nje, onda bolje u startu kupiti traktor bez nje, i proci puno jeftinije, a kod mene nije toliko teska zemlja, sada me zanimaju iskustva u oranju s takvim traktorom i da moze vuci sjetvospremac od 2,5-2,8m, i nista vise