Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ne shvatas da dosta ljudi u koje i sebe ubrajam zamijene po 4 prikljucka na dan. Sad zgrces sijeno, sad baliras pa jednu turu prevuces a tamo neki deseti lik zove da mu pokosis 3 dunuma. I tako ide u nedogled. A ne mozes me ubijedit da je lakse sa ocima zakacit prikljucak nego sa kandzama. Za oci moras 100% prica u liniji da obje poluge odjednom naidju na klinove. A sa brzim kacenjem jedna poluga stoji vise od druge i pridjem zakacim onu koja je visa i cimam traktor nazad naprijed dok se druga ne poklopi i dizes a ono zakaceno. Ne treba vanjske komande da se to koristi. Normalno da je efikasnije al moze i bez njih. Pusti price. Da ih imas na traktoru promijenio bi misljenje za 10ak dana dok se uhodas. Isto ko sto sam ja iskusio u nekoliko prilika kad sam radio sa traktorom koji to ima a svi ostali nemaju.
Gde si našao tako povoljno?Sve za 200e
Za sta sluzi ovo crijevo na toplingu?Stigle kopce i toplinzi pride, sve je za ll kat. tu su i biksne za l kat.
Evo ovde...http://www.kupujemprodajem.com/kacenje-30438698-oglas.htmGde si našao tako povoljno?
Ne rece nam zasta je ono crijevo na toplingu?
Jeste rastavili spanere prlikom kacenja?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk