Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam neke caure sto ubacujem al sam mislio dal negde ima original!mikron nema te,sa kategorije II na kategoriju I,imaju caure koje se ubacuju a termometal cu zvati sutra!hvala
Kako se krecu cijene kandzama za brzo kacenje? One sto se navare na poluge.
Imam njihov kardan, i mogu da tvrdim da su sami vrh, kvalitet u svakom smislu..walterscheid je jedna od boljih fitmi kad se radi o podiznim polugama, kukama za vucu i kardanima. Mislim da dosta novih traktora ima bas njihove kuke i dosta strojeva se isporucuje s njihovim kardanima...
http://www.gkn-walterscheid.de/en/home/
Bitno je da na tvom zetoru vrijedi svake pare.Mani se na IMT-a ili Belarus-a staviti tako nesto.
Vredece vise od samog traktora.
Taj tvoj komsija ima neki problem,ima doktor za to.Kazu da je za takve ordinacija u Lazi LazarevićuKomplikacija je lagane prikljucke kopcati s tim kukama. Poznam covjeka koji je s IHC traktora odrezao kuke i bacio i ugradio na poluge standardne "oci". Ne moras precizno naterivati kao s kukama ako sam kopcas neki prikljucak i nemas kupovinu kugli a postoji sansa da kuke imaju previse "mesa" za neke manje prikljucke pa se ne mogu ni zakopcati.