Ja sam hocu da prodam Zetora 6011 i kupim 577. Da je 7711 jeftiniji, kupik bih njega. Ali za sumu je Zetor sigurno bolji od 577, Zetor 6945, ili ako mislis dati vise para 7045, sa zadnjim gumama 16.9. Moze povuci dosta tereta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vjerojatno jer si mjenjao semeringe samo mi smo komplet ležaje i semeringe sve i niš ne piša za čudo.nije los IMT 577. daleko od toga. ali stari tip kocnica je nesiguran totalno. uradi ih nove i koce ko lude, poslije 10 dana teske eksploatacije i jednoosovinke sa 10ak metara drveta propisa semering i pokvasi lamele i kocnica nemas nikako!! to je problem! nije vrijedno glavu da izgubis.
577, nisi los lik ali ipak nisi dozivio svakojaka cuda sa svakakvim ragama i nosio glavu u torbi na istim cim mislis da su kocnice na 560 577 i slicnim dobre. one nisu ni za k. imam 560 sa takvim kocnicama. uradio sve po ps i kocio ko auto. sad zimus izvlacio stajnjak i propisa semering lijevog tocka i on koci samo na ledu. valja opet raspokat jednu stranu kupit lamele sve prat redom da koci. a u sumi se to moze desit kad se najmanje nadas. pocnes se spustat a ono prc ode mast u propast.