dr.srdjan12
Član
Imam 567 vec 30 godina i sa njim radio 100jutara zemlje a pre neki dan kupio sam 5106....Ovaj je zasluzio penziju i lakse radove od oranja...tanjiranja....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka čast srdjane. Inače, uma ljudi koji su radili samo sa 533/539 po 30 ak jutara. Tako da ovo nije nemoguće već je za pohvalu. Ja ne bih smeo da se upustim u takvu avanturu, najviše zbog oranja. Desi se da se okiša i onda se samo nerviras jer imaš još. Ipak treba uraditi sve na vreme. A, opet, ko na vreme krene stigne sve da odradi. Mada je to avantura, opet da kažem.
Ja sam vukao godinama sa 757 sa imt567 .... Nosi ga bez problema jer 567 ima uskladjen menjac4.5 sporu..Ove godine aam kupio imt5106 i odmah plug 757 sa tri glave....uradio ga...stavio pretpluznjake...raonike.....tocak...Nema boljeg pluga bar po keni sto sam ga koristio od Imt ovihvidio sam da sa 567 vuku bez problema 757, to je pravi plug, al se bojim kako će ga vući, jer traktor je očuvan (ako ga uzmem), ali nije novi, pa se bojim da mu bude puno, pogotovo kada se teže ore, a gume na traktoru su skoro nove
jel tih 757 ima nekoliko vrsta????
najbolje za njega bi bio nekakav štelujući na 12" i 14"