Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja ne znam odakle tebi da sam ja zetora sa imt poredio? mislim sve naj naj za pomenute traktore, a na potrosnju svi kukaju. e sad direkt, indirekt ili nesto trece, oni trose i ne mozes im nsita.Ajde , da nisu u odnosu na IMT traktore, svasta internet trpi.
Kod zetora je problem hidraulika, ne da se kvari vec je u odnosu na original ferginu "projekat djaka ponavljaca" , sam regulator ili famozna "kocka" kako ju zovu ima iteracija koliko i kusih pasa po ulici, cak i oni su znali gdje su suplji, sreca mjenjali su samo unutrasnjost pa se mogu vecinom mjenjati bez nekih vecih problema. Takodje i mit o djelovima na svakoj trafici , djelova ima ali i kvalitet je jako razlicit, u svakom slucaju puno bolje stanje od djelova za IMT gdje su djelovi skoro pa smece, nova vodena pumpa na IMT-u mi se raspala za manje od 150 sati rada , i to od proizvodjaca koji je isao kao "prva ugradnja" u traktor. Zetor ima direktno ubrizgavanje goriva i kad je motor koliko toliko "utegnut" ne trosi puno, za razliku od vecine motora na IMT-u koji su "predkomorasi" i samim tim trose vise. Neke verzije zetora imaju promasaj u mjenjacu ali on ne dolazi do izrazaja dok imate dovoljno ulja u njemu, radi se o onom iglicastom lezaju u gornjem snopu, kao poboljsanje se pocelo stavljati kraj njega i mesingani lezaj, neki koji provjeravaju nivo ulja u mjenjacu i mijenjau po tvornickoj specifikaciji nisu imali srece da im taj iglicasti lezaj ode.
Da se ja nadovezem na ovu kupovinu sa podrcja zivinica i TK. Inace sam sam iz zivinica i jedini dio koji se bavi izvalcenjem ugja je dio Dubrava koji su sad vec prestali da to rade nakon one neserece sa onim momcima sto su zivi zakopani jalovinom. A takodje da ne mora da znaci da su radili samo ugalj jer sprecka dolina u tk raspolaze sa preko 5500 ha ravne zemlje. Trakore koji su radili ugalj ce te prepoznat po tome sto naprijed imaju napravljenu dosta jaku zastitu kojom oni jedni drugima guraju prikolice kad zapadnu ne koriste sajle i slicno ( to je jedina caka u uglju) ne kudi mi kraj prodajem i ja traktor haha necu ga nikad prodat ako neko ovo procita
Ovo neki zajebant, 18 000 rajka, pa taj nije dobro u vinklo. Realno 10_11000, ni marke vise, a za ovu lovu koju on trazi se moze uzeti mnooogo bolji traktor.http://www.olx.ba/artikal/15059609/traktor-rakovica-76/
koliko konkretno ova rakovica vrijedi novca? covjek trazi 9ooo eura za nju.