Slobodna diskusija o traktorima

Tako sam i ja dobio za brnace 20% povrata, jedne godine je bilo dobro kad je bilo 40% povrata. Prije je bilo najbolje das 13000 km i vozi imt 539 sad das 20000 i nesto za njega i dobijes povrata 4000

Treba mi sajla za sat za Steyr-a. Ali ne mogu da nadjem. Da li ima nekod da pravi sajle?

Poslednja izmena:
Rade po uzorku,i to kvalitetno,ja sam nekoliko sajli,cevi i creva pazario kod njih.

http://www.bobansajle.co.rs/main.htm

"BOBAN SAJLE"
SR Srbija , Beograd, Dušanovac, ul. Peke Pavlovića br. 39

Tel/Fax: +381 11 383 57 85; +381 11 383 57 51
space.gif
space.gif
space.gif
+381 11 383 57 79; +381 11 383 57 93
space.gif
space.gif
space.gif
+381 11 383 57 96; +381 11 383 58 48

Koliko je bitna tezina samog traktora?
Gledam nesto i nemogu da verujem da je imt 577 DV skoro 4 tone dok je recimo zetor major 80(novi tip) nesto vise od 3,2 tone a porediti ova dva traktora je zaista neumjesno i po pitanju snage i svemu ostalom sve je na strani zetora ipak osim ove tezine koja je jedini plus na imt 577 pa mozda to manje snage nadomjesti tezinom,razmisljam o kupovini zetora pa zato i pitam

Koliko je bitna tezina samog traktora?
Gledam nesto i nemogu da verujem da je imt 577 DV skoro 4 tone dok je recimo zetor major 80(novi tip) nesto vise od 3,2 tone a porediti ova dva traktora je zaista neumjesno i po pitanju snage i svemu ostalom sve je na strani zetora ipak osim ove tezine koja je jedini plus na imt 577 pa mozda to manje snage nadomjesti tezinom,razmisljam o kupovini zetora pa zato i pitam
Težina je veoma bitna u teškim radovima, ali je zato mana u setvi, đubrenju, drljanju ... Najbolje je da se težina može stavljati, a i skidati, tako da Zetora optereti dobro napred i nazad i eto rešenja ...

Težina je veoma bitna u teškim radovima, ali je zato mana u setvi, đubrenju, drljanju ... Najbolje je da se težina može stavljati, a i skidati, tako da Zetora optereti dobro napred i nazad i eto rešenja ...

Onda mu dodje da je bolje sto je laksi jer uvek ga mozes dodatno opteretiti a ako je pretezak nece moci da ga ucinis laksim
Sto se tice elektronkike neverujem da je tu nesto prekovise elektronike(zetor) kao kod traktora zapadnih proizvodjaca

Jbg kod mene je DV i napred tegove i ne skidam stalno su na njemu svih 10 a sto se tice ukupne tezine valjda se isto odnosi i na zetora svi tegovi i pun rezervoar itd.

Evo sad sam bas nasao ustvari drzim u ruci upustvo za rukovanje i odrzavanje i pise "masa traktora(kg) sa kabinom,gorivom,uljem i sredstvom za hladjenje (IMT-577DV De luxe) 3970 kg , e sad nigde se ne pominju tegovi ali na kraju krajeva i nije bitno koliko je stvarna tezina,saznat cu kad budem nesto vagao

Nazad
Vrh