fiat615
Član
Tako sam i ja dobio za brnace 20% povrata, jedne godine je bilo dobro kad je bilo 40% povrata. Prije je bilo najbolje das 13000 km i vozi imt 539 sad das 20000 i nesto za njega i dobijes povrata 4000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onaj International sto sam ja gledao kod Ace je imao i prednju hidrauliku i prednji kardan, plus na sve to bio je povoljan.
Težina je veoma bitna u teškim radovima, ali je zato mana u setvi, đubrenju, drljanju ... Najbolje je da se težina može stavljati, a i skidati, tako da Zetora optereti dobro napred i nazad i eto rešenja ...Koliko je bitna tezina samog traktora?
Gledam nesto i nemogu da verujem da je imt 577 DV skoro 4 tone dok je recimo zetor major 80(novi tip) nesto vise od 3,2 tone a porediti ova dva traktora je zaista neumjesno i po pitanju snage i svemu ostalom sve je na strani zetora ipak osim ove tezine koja je jedini plus na imt 577 pa mozda to manje snage nadomjesti tezinom,razmisljam o kupovini zetora pa zato i pitam
Težina je veoma bitna u teškim radovima, ali je zato mana u setvi, đubrenju, drljanju ... Najbolje je da se težina može stavljati, a i skidati, tako da Zetora optereti dobro napred i nazad i eto rešenja ...