mixer87kac
Član
EEEee prika, pa nije to Srbija....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onaj International sto sam ja gledao kod Ace je imao i prednju hidrauliku i prednji kardan, plus na sve to bio je povoljan.Ako budem uzimao polovan traktor, sto ce najverovatnije biti, gledacu da ima prednju hidrauliku i prednji kardan, mada je takav traktor malo teze naci...
Земљаче јел ти шта представља фирма из Прњавора,неко име почиње на Б,данас сам видео Џон дира и фергу новог пред њом,па да није твојеJbg nije ni sjajno,njive malene a zemlja slaba.Teško se nalazi parcela.Ja sad kad bi želio da proširim 10 ha to bi bilo u 20 parcela na 10 kilometara od kuće.Ide ali ne baš tako kako bi čovjek pomislio kad čita sa strane.Ja sam i zamijeno sve komplet u zadnjih 6 ili 7 godina.Iskorištavao sam pravlniko de maksimale što se tiče mehanizacije.Imamo mi subvencije na sve živo,od puževa do leptira.
Sa tom firmom ja radim i tu sam kupio sve mašine.Što se ne javi da ćeš prolaziti mogli smo na kafu.Bio sam danas tu u Bispromu oko podne.Земљаче јел ти шта представља фирма из Прњавора,неко име почиње на Б,данас сам видео Џон дира и фергу новог пред њом,па да није твоје