Znam reko mi je bugi, da mora da je radi. A taj motor je radjen, mozda je odradila 150 sati posle toga. Tad mi majstor reko, nemoj sada da prodajes ovo kad si sredio. I gledaj sta se desilo. Ja razmisljao malo o onim massey-u sto je kod njega....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam reko mi je bugi, da mora da je radi. A taj motor je radjen, mozda je odradila 150 sati posle toga. Tad mi majstor reko, nemoj sada da prodajes ovo kad si sredio. I gledaj sta se desilo. Ja razmisljao malo o onim massey-u sto je kod njega....
Bolje kupite polovnog nego bacati pare na navedene,nove! Mi smo hteli da kupimo Yto 504 sa euro kabinom (jer 454 ni po kojim slucajem ne bi uzeo) al bi izasao skoro 18000,za mnogo manje para smo uzeli veci i po mom misljenju mnogo kvalitetniji traktor Zetor 7245 koji je takodje univerzalan,al u oranju ne moze se uporediti sa onim igrackama.
možemo to da pitamo dragana82 kako mu ide trgovinaDanas sam bio sa jedim trgovcem koji uvozi traktore iz Svajcarske i kaze da je u problemu zbog franka koji je danas u Svajcarskoj bio jedan na prema jedan sa evrom, covjek kaze da mora povecati cijene ovdje da bi se uklopio.