Kosjerac
Prijatelj Foruma
Pa nema ni kamion prednju vuču, tako da može glava za glavu.Glavu za glavu... Muci me sto nema prednje vuce....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nema ni kamion prednju vuču, tako da može glava za glavu.Glavu za glavu... Muci me sto nema prednje vuce....
Video sam zato sam i napisao,nego sto nepromenis broj u oglasu to ti je bar lako.@ Steva44 To sam stavio oglass, a nedostupan sam na tom broju, tako da ne znam da li me neko i zvao.
staro gvožđe će kanda negde na kilo da ode,sad će da skoči cena kad pokrenu železaru
Daj mi broj,ili pošalji mi link,ja ću te nazvati,da nebude da niko nezoveimam i ja jednu starudiju u oglasima,nebrini niko nije zvao
Kod nas vec 22, raste cena, prati SFR.20 dinara cena gvožđa.
Ne trci pred rudu. Cekaj da proradi druga visika pec. Bice stari gvozdje dolar po kilu. Tako mi rekao kum.Odlično.Meni sutra dolazi čovek da malo trgujemo sa staro gvožđe,kumulatori,veš mašine pa da budem u toku.
ponuda ima,to je neverovatno šta sve nudeGorane koliko so ga zacenio kad niko ne zove?
Ja ni sam ne znam koliko me ljudi zvalo za onaj 955 i kakvih je budala bilo i jos ludjih ponuda.