markokg1982
Član
Onda ursus 335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gde 560 ore sa tim plugom zetorcic ce da vuce jednobrazca samo tako. vucna sila je u klasi sa 335 i vladimircem i 5-6ha nije za taj traktor nista. drugar ga je imao godinama i sve radio sa njim [8ha] dok nije kupio 560. posle je usluzno dosta kosio sa roto kosom ,balirao i vukao berac jednoredi sempeter koliko mi se cini. sa njim je danima radio i to na smenu 2 vozaca. potrosnja smesna i nije kvarljiv. prodat je pre 3god i ponovo je u selu kod komsije i dalje radi bez greske. za toliku povrsinu nebih bezao od te solucije jer i ja ga umalo nisam kupio ali sam odustao posto je bio totalno rasulo .nije plus radio nekoliko godina i trebao je kompletan remont sa svim novim gumama. za manje povrsine po meni veoma dobar i vrlo mali potrosac sto je dosta bitno za manje gazdinstvo. zetor S50 je strasan oltajmer ali za delove je tesko. mnpogi ga kupuju sa rashodovanim motorom pa ubacuju neki 6-tak posto moze to da trpi. ali oltajmer je skup za deloveAko moze da radi do 10-12kj sam odlicno.
Pa jel mislis da moze da ore drugom sa 1*16* u zemlji gde 560 vuce 757.20?
Zeleni dolazili u obzir T40 bez prednje? Njega mozes naci u tom cenovnom rangu.
Moj kolega dosta hvali ZETOR S 50 i kaze da bolje vuce nego C-360 i da je dosta izdrzljiv.Ipak,to je previse stara masina i ne bi preporucio nekom da kupi.Ja sam nalazio bio odlican VLADIMIRAC sa kabinom,od prvog vlasnika za 1400e,a C-335 u dobrom stanju sa novim zadnjim gumama za 1600e,tako da za te pare sigurno moze da se uzme tako nesto u ok stanju.Jedino sto mi se ne svidja,zali mi se rodjak da C-335 nema snagu da vuce tanjiracu 20 diska drugom,a prva mu je dosta spora.
Ne,nije to za mene.Naso sam bas takav sa sve vitlo i dao bi ga covek za 5900e,ali ja sam hteo jos da spusti jer su mu gume bile lose i ne pogodimo se.Inace u odnosu na ovaj je bio kao nov pa ipak nisam hteo da ga kupim i trazim i dalje.Evo ga traktor za tebe - http://www.kupujemprodajem.com/Torpe...?filter_id=517 .
Ljudi to su traktori od 1600-2000e i 30-40ks, ne mozete ocekivati da vuku tanjirace po oranju nekom vecom brzinom i slicno.