alen1972
Član
I moj td75 je pucao kod zvona pa je povezan nekom sipkom sa prednjom krajem, to mu je prethodni vlasnik uradio, ne znam kako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ala si mu drugar, kada mu ovako nahvali traktor koji prodaje.
Ćiro da to nije traktor našeg kolege sa foruma?
u lazi su kratke noge. nista gore nema nego kad ti uvale krs , a toga koliko hoces.znam za jednog preprodavca i trgovca delovima za poljoprivredne masine koji je ocrnio sve koji su kod njega bilo sta kupili. kad je neko kvaran on je kvaran i to ti je samo sto se tako dugo nemoze . sad komotno moze sve u staro gvozdje baciti jer ga svi poznaju i culi za njega.prema tome nema sta ko koga da ocrni i iza ledja da prica. i mene ko pita recu mu istinu i za svoje masine i koje poznajem jer niko vise nije lud.kome odgovara odgovara i onda nema problema. isao sam do skora i trazio kombi T2 i sta sam sve video to je strasno. ali za male novce i nekako ali kad ti neko naprica pricu za vece novce i prevalis puta i puta i izgubis dan a kad vidis totalni krs neznam sta bi mu onda uradio. ima neka sila gore koja to sve meri na kantar pa ti muckarosi nek povedu racuna. moj obraz je neukaljan i trudim se da tako i ostane pa ma koliko mi bilo tesko ,ali prevariti i slagati necu nikog. prema tome Ciro
Nije to taj traktor... A neznam koliko ga ceni nisam ga pitao...
znam da je tražio 6500eur za njega,mislim na kombajnerovu 90-setku sad ne znam da li ga je prodao.