Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo imali Ursusa 335 i samo reci hvale za njega imam mali potrosac,a ziva vatra od traktora i jeftini delovi i prost menjac nije ko kod Vladimirca na samaranje!Pozdrav drugari sta je po vama bolje pazariti ursus c335 ili vladimirca t25?
Nije za mene pitanje ali mogu da kazem iskustva,ja sam orao s njim,bas neki dan je burazer orao s njegovim 330 i ja sam seo koji krug.Hidraulik resenje je katastrofa,nema onu oprugu u ploci hidraulika kao svi traktori vec radi tu operaciju preko poluga koje se pomeraju napred nazad pa kod nas u brdu se propinje kao lud,meni to smesnre nekako,slicno kao rakovica.U oranju mozak probija i bez kabine.Mirko znam i ja sta valja al mi malo poplitak dzep.
Tomo da li ste orali sa njim?
Univerzal 445.Od ova dva glas ide za ursusa.Pozdrav drugari sta je po vama bolje pazariti ursus c335 ili vladimirca t25?
Naravno da smo orali to nam je jedno 5godina bio prvi i jedini traktor imali smo jednobrazni olt plug ali neki iz prve serije i to je bila izmisljena kombinacija,a imali smo i dvobraznog sa njime smo orali za zito i trobraznog pravljen od konjskih plugova za garenje mada je otac znao i sa njime da uzore za zito.Malo je sporiji od fergusona u 1 brzini ali jako lepo ore ima tezine traktor pa nije ko ferguson kad mu se popisas pod gume on proslajfuje,a o potrosnji necu ni da pricam jer bi odma rekli da smanjim ribu i jedan od rethih traktora koji ima rezervu na slavini ko APN-ac kad pocne da trokira samo je okrenes i peglaj kuci ili do prve pumpe!Mirko znam i ja sta valja al mi malo poplitak dzep.
Tomo da li ste orali sa njim?
Pozdrav drugari sta je po vama bolje pazariti ursus c335 ili vladimirca t25?
imam vladimirca i sto se tice vucne sile jaci od svakog ferge. ursus je za nijansu jos jaci i solidan traktor sa ipak i mkvalitetnijim delovima a jeftini. ali u startu su skuplji od vladimirca skoro duplo.ja sam hteo malog 335 uzeti ali se nemogu toliko protegnuti sa novcima i vlatko je u dvoristu. vlatku je veliki problem sto nema duplo kvacilo spram 335 i ostalih i to je najveca mana i hoce cesto zezati sitnice .glas ipak od mene je za 335 ili zetor 2511 posto su tu negde sa cenom. a za male novce vlatko je ipak dobar traktor sa malo bubica za oranje je najbolje plug sa tockom za sva 3 traktora koja sam naveo stim da se vlatko jako tesko propinje spram ursuza i zetora