Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Ako nesto ovo znači...
Ja sam na Zmaju 142 imao slican problem. Sve radi osim volana. Onaj razvodnik ispod kabine, kad sam rastavio, pronašao sam zrno psenice koje se zaglavilo i nije bilo dovoljnog protoka ulja.

Da li je univerzalna korpa 4mm debljina zica, a 1cm razmak zica? Ako nije, da li bi smeo terati u kukuruz, ove god mislim da bi islo posto nisu tako veliki klipovi.
Koja je optimalna mera za univerzalnu?

Ako nesto ovo znači...
Ja sam na Zmaju 142 imao slican problem. Sve radi osim volana. Onaj razvodnik ispod kabine, kad sam rastavio, pronašao sam zrno psenice koje se zaglavilo i nije bilo dovoljnog protoka ulja.
Koji razvodnik Brankovicu?onaj sto deli na volan i hidrauliku? Robi moje misljenje je da orbitrol pravi to...remont ili jos bolje nov i resio si po meni.

Srdjane, pa da, taj.
Ali kad sam napisao (nisam bas dobro pročitao Kisov post), video sam da kod njega ima razlike kad je ulje hladno i toplo, pa onda ovo sto je bilo kod mene,ipak nema veze sa njegovim problemom...

Danas smo spremili kukuruzni adapter za žetvu suncokreta,uz dodatke majstora Jbrtka

s59a0v8.jpg
[/IMG]

Podsetio me na jedan stari fazon, izvinjavam se za off.
Jedna devojka mi je ponudila sex u zamenu za reklamu na našoj stranici u vezi nekog sredstva za čišćenje. Naravno da sam odbio, imam ja čvrst karakter. Baš kao Ajax, najjači odmašćivač kupatila, od sada i sa mirisom vanile. Potražite u vašim prodavnicama.

Ne znam koja je najadekvatnija tema,pa ako smeta,slobodno iz neadekvatne teme obriši! Što bi Matić rekao,ako se ne slika,kao da se nije ni radilo :haha:

@N A ako se ovo odnosilo na mene,onda si se druze gadno zaj....NIKAD I NIKOM sa foruma,ili van njega,nisam nikad trazio da postavlja slike i daje pozitivne komentare..ako postoji neko,slobodno nek napise...a ujeruj mi,prema svakom forumasu,se trudim da budem korektan,to mogu puuno njih da potvrde..tako da,mislim da si se pogresno podsetio..

Jan nisam ni primetio da si ti i pisao skorije, a ni da je Spajic pisao na tvoj racun.
Da si usao u tom momentu na Mindjusarev profil video bi da ima 4 iste poruke u 4 razlicite teme,a u vezi tih ploca. Da je okacio neko drugi mislio bih da je reklama.
Za korektnost sam cuo, zato si i pusten na forumu da radis posao i pomazes ljudima. :ppozdrav:

Danas mi bio neki lik da kupi neki plug i vide kombajn.Navalio covek da mi proda heder za kukukuruz od 132 pa to ti je. Ja.mu objasnjavam da kombajce ne moze da tera.ni 2 reda a on me ubedjuje da moze...ludjeg lika nisam video odavno...

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Ja sam je remontovao prije desetak god i nikad više. Remont pa reklamacija pa u žetvu nespreman. Radi dok se ne zagrije a tad je kasno.
Možda kod vas ima majstora koji imaju opremu i znanje ali svakako je testiraj .
Od male privrede neznam šta valja a original nova u njemačkoj je ,koliko se sjećam, oko 1100 eura.

Nazad
Vrh