Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E pa vidiš ne misle svi kao ti.Ne mogu da razumem kada neko kupi kombajn za svojih 15ha.
Da se radi još toliko usluga pa i ajde nekako.
E, moj Bobo. Veliki si ti filozof. Sve znas i u sve se razumes, samo svestenik još nisi bio.
Kada bi imao malo pameti ne bi tako pricao.
Ocigledno te ljudi ne cene u tvom kraju pa te tako fortaju.
Ja sam ove godine imao 3ha svoga, danas skinuo zadnji 1ha. Bilo je i malo usluge, 130ha..Ne mogu da razumem kada neko kupi kombajn za svojih 15ha.
Da se radi još toliko usluga pa i ajde nekako.
Da li je ta boljka sa menjacem za 133ojku i kukuruznu adaptaciju jedina?
Pred početak žetve kod prijatelja je bio Z 135 na remontu.Prvi put sam video iz bliza kako uopšte mali Zmaj izgleda i po meni su ga mnogo zakomplikovali i tesno spakovali odnosno zakukuljili i zamumuljili.Druge serije su u odnosu na njega proste k'o pasulj.
proveri da ne propusta gumica na hidraulicnom klipu ja sam imao taj problemKoji su simptomi kada orbitrol otkaziva?
Volan na kombajnu mi nekad "laze",vuce na desnu stranu i stalno moram da ga korigujem.
Mislio sam da je manjak ulja u sistemu,ali nije.Primetio sam,da kada jos sistem nije ugrejan,da se onda to ne desava.