Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio bih Zmaja 141, može naravno i 142, ali je 5000 evra budžet.
Jel ima nekih velikih razlika izmedju ta 2 kombajna, treba mi za vrsaj mojih 15- ak ha psenice i suncokreta ?
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
Pouzdano znam ima i 141 sa zastinim limovimPrezupčim i ja ponekad ali sad msm da nisam.... Samo sam nejasno napisao. Sotir je shvatio da ja tvrdim kako 141 i 142 imaju različite zaštitne limove sa strane (kod pogona elevatora čiste i neovršene mase-apcunzi ili kako ih već ko zove). Tu je greška u koracima,odnosno u jednoj rečenici sam naveo i stvari koje im nisu iste kao i ove kojih jedan ima a drugi nema. Pardoniram se!
Što se tiče kukuruznog adaptera,da,znam da su prve serije univerzala imale spojeno grlo i žitni heder ali mislim da kukuruzni nije postojao takav. Ne tvrdim i lako je moguće da grešim ali eto ja msm da ne postoji takav S-4. Adapter mi je 1972-o i izmedju ostalog zbog toga tako mislim.
Ne mogu da razumem kada neko kupi kombajn za svojih 15ha.
Da se radi još toliko usluga pa i ajde nekako.