Da se razumijemo, kolega s fahrom 1302 i 3.6m hederom lakse prolazi kroz zarasle puteve i sume nego ja s malim zmajem. Stos je em vislje dize heder a naj bitnije od svega kabina na sredini kombajna.
Ja mislio da se mali zmaj moze svukud zavuci ali sam otkidao kabinu do sad bar 5-6 puta na kojekakve grane i ne znam ja sta sve ne. Za provlacenje gledaj kombajn bez kabine sa sjedistem na sredini.
Sto kaze putin, lako se secer dobije od starog stroja za koji vise nema djelova. Mislim, ima za claasa jos uvijek sve novo da se kupi za apsolutno sve njihove strojeve al kosta nova osovina vise nego cjeli stroj polovan.
Ujak imao JD 330 kombajn, radio s njim 4-5 godina bez greske, od jednom prolupao motor, djelova ima al cjena za taj troklipac da se useres od muke. Nadje takav rashodovan kombajn i kupi s njega motor radio sezonu i pol i pocme bacat ulje na auspuh... Na kraju su montirali s tamica motor i patili se prepravljajuci... U mjenjacu zupcanik 2. brzine mu se okrnjio, nema ga nigdje za naci. Dao ga je praviti novog pa su ga slali na cementaciju, pa kad su rasklopili mjenjac do kraja vidjeli da je jos neka osovina pojedena... Ma 100 cirkusa je s njim imao a djelova nigdje. Dok je bilo sve OK prvih 4-5 sezona, kombajn je bio ODLICAN u svakom pogledu, nije mu bilo greske al kad je krenulo, jbg...