sale ratar
Član
Da li neko zna Brtkin broj telefona i da li je neko ugrađivao od Pavela iz Bačkog Petrovca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
064/282 20 38,Pavel,ja danas razgovarao sa njim i naricio adaptaciju za suncokret za Olimac Drago na, otisao je danas na more, vraca se 28.7Da li neko zna Brtkin broj telefona i da li je neko ugrađivao od Pavela iz Bačkog Petrovca?
Obično bude - ko ne plati na mostu, plati na ćupriji. Drugar je kupio kod njega prošle godine za olimac i nije zadovoljan.... Prodao ih je u pola cene odmah posle sezone. I odmah naručio kod Brtke za ovu sezonu.Ja sam za Olimac dao 200 e po kom kod Pavela, opet cuo sam da ga dosta hvale al ajd
Upravo na to sam mislio. Ima puno takvih iskustava.Obično bude - ko ne plati na mostu, plati na ćupriji. Drugar je kupio kod njega prošle godine za olimac i nije zadovoljan.... Prodao ih je u pola cene odmah posle sezone. I odmah naručio kod Brtke za ovu sezonu.
Ја узео те из Петровац нису ни за к...ц. Ножеви мало тврђи флах не раде никако, јбм ти мајстора када смо морали да преправљамо да би радиле. Заобиђи их у што ширем луку. Ми ћемо морати тражити да нам се ураде ножеви нови, али да буду окаљени и од квалитетног материјала ово је жали Боже.Da li neko zna Brtkin broj telefona i da li je neko ugrađivao od Pavela iz Bačkog Petrovca?
Imam ja adaptaciju za suncokret za Zmaja 143 na prodajuKakva su iskustva sto se tice razlike kukuruzni vs zitni adapter po pitanju rastura u suncokretu ? Dobio sam uz Zmaja adaptaciju za suncokret na kukuruznom adapteru ali sam cini mi se ranije citao ovde na forumu da je manji rastur na zitnom adapteru pa se razmisljam da kupim ceo zitni heder sa adaptacijom za suncokret ako nadjem 3.6 varijantu jer 4.2 moram cesto da otkacinjem i vozim na kolicima do njiva..