KombajnSta bi tek pravili da im je sire malo ovo do puta...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KombajnSta bi tek pravili da im je sire malo ovo do puta...
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
A koliko vam ide gasa u kombajne.. ja sam kod mene stavio 1.1 kg i kad okrenem skroz na plavo komandu onda prijavi gresku za nizak ili visok pritisak u sistemu i iskljuci klimu, a kada stavim komandu na pola plavog onda ceo dan lepo hladi.Kako malo curenje a ispusti mu makar 1.5kg freona u 2 dana. To bi se po samom zvuku trebalo naci.
Znam za momke iz Bečeja, e sad mogu iskopati broj pa da vidite da li je izvodljivo da izadju na terenDa li neko zna ko popravlja nebo u kombajnu, tj tapaciranje, odlepljenog neba? Morao bi da izlazi na teren
Imas Bojana iz Pavlisa. Radi tapacirunge i plafone na kolima,bude kao fabricki.Da li neko zna ko popravlja nebo u kombajnu, tj tapaciranje, odlepljenog neba? Morao bi da izlazi na teren
Sine doba rotora. Jel to mislis na one udarace kratke. Ima ih nesto vise od 70.Gde nabaviti sine doba( rotora) za Case 2365 axial? Verovatno ima u Cejsu al su paprene do bola