Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Gdje kupiti novo Petersonovo sito za kombajn Fahr M 1002 ?
Nasao sam na internetu, pravi neko kod Obrenovca i u Molu. Jel svejedno kod koga uzeti i ima li razlike u kvalitetu i cijeni ?

Gdje kupiti novo Petersonovo sito za kombajn Fahr M 1002 ?
Nasao sam na internetu, pravi neko kod Obrenovca i u Molu. Jel svejedno kod koga uzeti i ima li razlike u kvalitetu i cijeni ?
ja sam za Mf uzimao bio kod ovog blizu Obrenovca dobro ga odradio a to bilo 2018.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Dobro je samo koje karakeristike kompresora su potrebne da dobro radi

Вероватно онај путарски компресор. Ови наши тешко да могу толики притисак да створе.

Mogu pritisak ne mogu protok.A ovako prljav filter u zivotu nisam video ni kod drugih ni kod mene na masinama,ovo je samo za demonstraciju verujem.

Kupi jos jedan ili dva i menjaj u njivi ,ovako zaprljan filter na video snimku nema teorije da ne propusti u motor prasinu,ili ga davi zbog nedostatka vazduha,sto je skoro jednako lose za isti.

Atmosferski motori recimo počnu da troše ulje ili ako već troše onda pojačaju potrošnju ako se duže tera sa prljavim ili pak zasićenim filterom. Ovaj filter sa snimka je očigledno od neke građevinske mašine koja radi u surovim uslovima jer ni ja nisam video ovako prljav filter na poljoprivrednoj mašini.

Ratko, ti bi onda trebao da prebudžiš usisnik na filteru da ne vuče toliko prašine.
Pokusavo sam nesto ali nisam uspeo
Stavljao na usis kao neku mrezu al zacepi odma od parcica silaze.Bez toga ide,ima usis za krupno i izbaci kroz auspuh
Nosim duvaljku pa izduvam jednom dnevno al nemoze sve,fina prasina ostaje
Sekundarni filter je cist,u njemu nema nista a i senzor za protok nejavlja nista

Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk

Nazad
Vrh