Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje ti odmori, da ne najebes jos vise. Valjda se otac strpi.Да спојили су је на вакум и држали немам појма колико и све је као ОК не пушта и онда су је напунили, али каже отац када је упалио климу и како додаје ваљда гас на комбајну негде је као стварала вакум. Ако сам добро разумео оца јер ја сам јуче изашао из болнице па сам још увек ошамућен имао сам проблем са центром за равнотежу. Још увек се осећам мамурно као после доброг пијанства, па не могу све да похватам оца. Сада сам га звао и каже хлади па се угаси али лампица светли и једном му је вода почела капати заледио хладњак па се отопљавао. Не знам мало ме све ово мучи што ја нисам на комбајну али јбт га завршићемо жетву тако па ћемо је радити уписан сам на листу чекања код једног мајстора из Бечеја. Моја је грешка што је много раније нисм проверио па да је у жетви била сређена.
Јесте Влада сад да ли је из Новог Бечеја или Бечеја немам појма. Ставио ме је на списак каже за две, три недеље сам на реду.
Видео је лед, каже може да се вози таман кад се загреје у кабини укључи климу расхлади га и потаман му је,ја му кажем ајде сада би у Змају падао у несвест.Jel Vascic? Oni prodaju i dijelove, to jeste on i brat koliko me sjecanje sluzi
Bolje ti odmori, da ne najebes jos vise. Valjda se otac strpi.
Ista situacija je bila kod mene, dosao majstor da napuni a ja nisam bio tu nego otac. I ti sad sta god da skontas otac nije siguran.
To mu je vjerovatno curio kodnez u kabinu, zacepio mu se odvod. Jedino ako je bas vidio da je zaledio..
Valja ja to imam.Da li neko kosi suncokret sa ovom adaptacijom sto ide na zitni heder? Zanima me ovo sto radi Muzlai iz Mola, da li to valja?
![]()