mixer87kac
Član
LPD 2 koristimo za sve...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala u svakom slucaju!Snasao se drugar,bas sa Mitkovicem dogovorio da odnese sita na remont.Dolazi covek svakog 15-og u Sm Palanku na vasar tamo smo ga i nasi pa se dogovorili sta i kako.Inace danas sam spakovao moj Deutz Fahr,resili varijatore sve radi glatko, kao po loju.Ostale neke sitnice,zamena ulja,uljnog filtera,filtera hiraulike,goriva i vazduha.Sad cekamo sezonu da krene pa da ga probamo i u radu.@Truya 86 Mitković M.Moštanica, Sigma Mol, brojeve izguglaj.
Isto i kod nas,samo LpdLPD 2 koristimo za sve...
To je kombajn velikog kapaciteta, 8redi kukuruzni adapter nosi...Ima li neko mozda informacije za kombajne Dania 8900 kakvi su ovako, vredi li to nesto?
Aham, hvala na info kolegaTo je kombajn velikog kapaciteta, 8redi kukuruzni adapter nosi...
Inace D 9000 jumbo je prvi kombajn na svetu sa kompijuterom sa svim parametrima
Takodje je imao i predbubanj koji su konkurenti uveli deceniju kasnije
Uglavnom kada je izasao bio je daleko ispred konkurencije
Ima ga i sad...Taj 9000 je imao majstor Ivan iz Padine, ne znam da li ima još. Stvarno je sila. Kao mali ei niš televizor ima unutra u kabini.
Sve jake firme a lager delova manji nego neki dobar paor…Gde nabaviti zice vitla tj pikaprsti vitla za Case 2365? Nema u Mikronu, Agro marketu,.Agroglobe.
Texaco Molytex EP 2, baš kvalitetna, kada se nešto sa njom zamasti vjedva se skida i ono baš se razvlači i masti nije suva kao neke. Potrošili smo bačvicu 50kg, sada smo nabavili Shell Gadus S2 V220 2, na prvu mi isto djeluje jako dobra.Drustvo koju mast koristite za podmazivanje kombajn. Mislio sam na neku kvalitetniju?