Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao sto milovan rece termostat, to i mene jebe. Meni se desava da se prasine nakupi unutra i onda nema dobar kontakt , to je vjerovanto i kod tebeЈуче су били неки момци проверили климу и допунили гасом али проблем постоји негде има неки чеп, а они не раде те ствари немају потребан "алат или апартуру". Клима када се упали почне да хлади и онда се сама угаси па се мора њакати онај прекидач за јачину хлађења да би се опет упалила.![]()
Ma svi cim vide da ne znas oko toga sve im je sumljivo, eto meni debil reče da se magnet mora mijenjati koji je 200e! A zapravo sve ispravno na kraju biloU redu je to nego kažem da može i bez tih egzibicija.Nezgodno je kada kupiš kombajn i ne znaš šta je i kako radilo na njemu pa još ako se potrefi da nađeš majstora koji voli da odere pa krene redom da menja što treba i što ne treba pa te na kraju boli glava od cifre.