Hunter99
Član
Bar 1000 MNV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo si pretjerao, 30k eura su ti oni tip top kombajni koji maltene kise nisu vidjeli.U inostranstvu 68s ga nema ispod 30000e imaju jake cene
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Evo ja ako mogu da ti odgovorim.Pozdrav kolege, hteo bih da vas pitam za Vase misljenje sto se tice kombajna John deere 955? Kakvi su, imaju li mane i tako to. Hvala unapred
Evo ja ako mogu da ti odgovorim.
Po meni najveca im je mana ladja. Ona se obavezno mora remontovati. Varijatorski pogon zna da bude problem, al i to se da odraditi. Najveci problem moze da bude pumpa na motoru. Ako je Rosamaster onda je vrlo problematicno sa delovima.
I jos jedna mana zna da bude, slamotresi hoce da guse u soji.
Fuchs renolit bfx cini mi se, 50-60e kanta od 10kg. Ja sam prezadovoljan, gusta je... Dok punis mazalicu razvlaci se kao zvaka, i to je jedina mana jer se teze puni mazalica i ruke budu masne od nje..Drustvo koju mast koristite za podmazivanje kombajn. Mislio sam na neku kvalitetniju?